mijn franchisekansen
70 resultaten in amersfoort
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Amersfoort heeft 70 kansen om uw eigen franchise vestiging te openen. Amersfoort is hiermee uitermate geschikt voor het starten van een onderneming. Bekijk hieronder het aanbod van franchiseformules waar u zich bij kan aansluiten. Bij een aanvraag zal u direct in contact worden gebracht met de formule.

Amersfoort behoort tot de regio Amersfoort-Harderwijk. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Amersfoort getoond daarna de kansen regiobreed.

24People in Amersfoort

24People is op zoek naar een ondernemer in Amersfoort. 24People is een dienstverlening / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

AMI Kappers in Amersfoort

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Amersfoort. AMI Kappers is een dienstverlening / kapper formule met momenteel 85 vestigingen.

Meer info

Anne&Max in Amersfoort

Anne&Max is op zoek naar een ondernemer in Amersfoort. Anne&Max is een lunchroom / horeca formule met momenteel 13 vestigingen.

Meer info

Bagels & Beans in Amersfoort

Bagels & Beans is op zoek naar een ondernemer in Amersfoort. Bagels & Beans is een lunchroom / horeca formule met momenteel 74 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Amersfoort

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Amersfoort. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 104 vestigingen.

Meer info

Blz. in Amersfoort

Blz. is op zoek naar een ondernemer in Amersfoort. Blz. is een non-food / boeken & tijdschriften formule met momenteel 88 vestigingen.

Meer info

BRAM'S Gourmet Frites in Amersfoort

BRAM'S Gourmet Frites is op zoek naar een ondernemer in Amersfoort. BRAM'S Gourmet Frites is een horeca / fast food formule met momenteel 39 vestigingen.

Meer info

Coffee Fellows in Amersfoort

Coffee Fellows is op zoek naar een ondernemer in Amersfoort. Coffee Fellows is een food / lunchroom / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

De Beren bezorgrestaurants in Amersfoort

De Beren bezorgrestaurants is op zoek naar een ondernemer in Amersfoort. De Beren bezorgrestaurants is een horeca / fast food formule met momenteel 20 vestigingen.

Meer info

DoctorPhone in Amersfoort

DoctorPhone is op zoek naar een ondernemer in Amersfoort. DoctorPhone is een non-food / telecom formule met momenteel 6 vestigingen.

Meer info

Doppio Espresso in Amersfoort

Doppio Espresso is op zoek naar een ondernemer in Amersfoort. Doppio Espresso is een koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 34 vestigingen.

Meer info

Dutch Premium Grill in Amersfoort

Dutch Premium Grill is op zoek naar een ondernemer in Amersfoort. Dutch Premium Grill is een food / horeca / fast food / eetcafé & restaurant / bezorgen & afhalen formule met momenteel 3 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR