mijn franchisekansen
62 resultaten in amstelveen
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Ondernemen in Amstelveen? Hieronder worden alle franchisekansen getoond voor Amstelveen. Gebruik de filters aan de linkerkant om de resultaten te verfijnen. Hieronder worden eerst de franchisekansen in Amstelveen getoond, daarna de kansen regiobreed. Heeft u gevonden wat u zocht? Vraag dan geheel vrijblijvend informatie aan. De franchiseformule zal binnen twee weken op uw aanvraag reageren.

Amstelveen behoort tot de regio A'dam ZO - Amstelveen. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Amstelveen getoond daarna de kansen regiobreed.

24People in Amstelveen

24People is op zoek naar een ondernemer in Amstelveen. 24People is een dienstverlening / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

Bagels & Beans in Amstelveen

Bagels & Beans is op zoek naar een ondernemer in Amstelveen. Bagels & Beans is een lunchroom / horeca formule met momenteel 76 vestigingen.

Meer info

Bakker Bart in Amstelveen

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Amstelveen. Bakker Bart is een food / lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 170 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Amstelveen

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Amstelveen. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info

Blz. in Amstelveen

Blz. is op zoek naar een ondernemer in Amstelveen. Blz. is een non-food / boeken & tijdschriften formule met momenteel 88 vestigingen.

Meer info

Bobby&Fritz in Amstelveen

Bobby&Fritz is op zoek naar een ondernemer in Amstelveen. Bobby&Fritz is een ijssalon / horeca / fast food formule met momenteel 1 vestiging.

Meer info

BRAM'S Gourmet Frites in Amstelveen

BRAM'S Gourmet Frites is op zoek naar een ondernemer in Amstelveen. BRAM'S Gourmet Frites is een horeca / fast food formule met momenteel 45 vestigingen.

Meer info

De Beren bezorgrestaurants in Amstelveen

De Beren bezorgrestaurants is op zoek naar een ondernemer in Amstelveen. De Beren bezorgrestaurants is een horeca / fast food formule met momenteel 20 vestigingen.

Meer info

De Beren restaurants in Amstelveen

De Beren restaurants is op zoek naar een ondernemer in Amstelveen. De Beren restaurants is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 37 vestigingen.

Meer info

De Pizzabakkers in Amstelveen

De Pizzabakkers is op zoek naar een ondernemer in Amstelveen. De Pizzabakkers is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

Dean & David in Amstelveen

Dean & David is op zoek naar een ondernemer in Amstelveen. Dean & David is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info

Dutch Premium Grill in Amstelveen

Dutch Premium Grill is op zoek naar een ondernemer in Amstelveen. Dutch Premium Grill is een food / horeca / fast food / eetcafé & restaurant / bezorgen & afhalen formule met momenteel 3 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR