mijn franchisekansen
74 resultaten in amsterdam
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Wilt u ondernemen in Amsterdam? Bekijk hier alle de franchise mogelijkheden in Amsterdam. Klik op 'meer info' om te lezen over de betreffende mogelijkheid. Mocht u het interessant vinden om bij uw keuze meer informatie te krijgen, doe dan geheel vrijblijvend een informatie aanvraag. U ontvangt binnen twee weken een reactie van de franchiseformule.

Amsterdam behoort tot de regio Amsterdam. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Amsterdam getoond daarna de kansen regiobreed.

24People in Amsterdam

24People is op zoek naar een ondernemer in Amsterdam. 24People is een dienstverlening / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

AMI Kappers in Amsterdam

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Amsterdam. AMI Kappers is een dienstverlening / kapper formule met momenteel 85 vestigingen.

Meer info

Anne&Max in Amsterdam

Anne&Max is op zoek naar een ondernemer in Amsterdam. Anne&Max is een lunchroom / horeca formule met momenteel 13 vestigingen.

Meer info

Bakker Bart in Amsterdam

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Amsterdam. Bakker Bart is een food / lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 172 vestigingen.

Meer info

Belisol in Amsterdam

Belisol is op zoek naar een ondernemer in Amsterdam. Belisol is een kozijnen ramen en deuren / wonen formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

Blz. in Amsterdam

Blz. is op zoek naar een ondernemer in Amsterdam. Blz. is een non-food / boeken & tijdschriften formule met momenteel 88 vestigingen.

Meer info

BRAM'S Gourmet Frites in Amsterdam

BRAM'S Gourmet Frites is op zoek naar een ondernemer in Amsterdam. BRAM'S Gourmet Frites is een horeca / fast food formule met momenteel 39 vestigingen.

Meer info

Budget Broodjes in Amsterdam

Budget Broodjes is op zoek naar een ondernemer in Amsterdam. Budget Broodjes is een food / horeca / fast food / catering / brood & banket formule met momenteel 7 vestigingen.

Meer info

Coffee Fellows in Amsterdam

Coffee Fellows is op zoek naar een ondernemer in Amsterdam. Coffee Fellows is een food / lunchroom / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

De Beren restaurants in Amsterdam

De Beren restaurants is op zoek naar een ondernemer in Amsterdam. De Beren restaurants is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 41 vestigingen.

Meer info

DoctorPhone in Amsterdam

DoctorPhone is op zoek naar een ondernemer in Amsterdam. DoctorPhone is een non-food / telecom formule met momenteel 6 vestigingen.

Meer info

Dutch Premium Grill in Amsterdam

Dutch Premium Grill is op zoek naar een ondernemer in Amsterdam. Dutch Premium Grill is een food / horeca / fast food / eetcafé & restaurant / bezorgen & afhalen formule met momenteel 3 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR