mijn franchisekansen
48 resultaten in apeldoorn
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Wilt u ondernemen in Apeldoorn? Bekijk hier alle de franchise mogelijkheden in Apeldoorn. Klik op 'meer info' om te lezen over de betreffende mogelijkheid. Mocht u het interessant vinden om bij uw keuze meer informatie te krijgen, doe dan geheel vrijblijvend een informatie aanvraag. U ontvangt binnen twee weken een reactie van de franchiseformule.

Apeldoorn behoort tot de regio Apeldoorn. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Apeldoorn getoond daarna de kansen regiobreed.

Anne&Max in Apeldoorn

Anne&Max is op zoek naar een ondernemer in Apeldoorn. Anne&Max is een lunchroom / horeca formule met momenteel 21 vestigingen.

Meer info

backWERK in Apeldoorn

backWERK is op zoek naar een ondernemer in Apeldoorn. backWERK is een lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 25 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Apeldoorn

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Apeldoorn. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info

Bobby&Fritz in Apeldoorn

Bobby&Fritz is op zoek naar een ondernemer in Apeldoorn. Bobby&Fritz is een ijssalon / horeca / fast food formule met momenteel 1 vestiging.

Meer info

BRAM'S Gourmet Frites in Apeldoorn

BRAM'S Gourmet Frites is op zoek naar een ondernemer in Apeldoorn. BRAM'S Gourmet Frites is een horeca / fast food formule met momenteel 45 vestigingen.

Meer info

Chocolate Company in Apeldoorn

Chocolate Company is op zoek naar een ondernemer in Apeldoorn. Chocolate Company is een koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 22 vestigingen.

Meer info

Coffee Fellows in Apeldoorn

Coffee Fellows is op zoek naar een ondernemer in Apeldoorn. Coffee Fellows is een food / lunchroom / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

De Beren bezorgrestaurants in Apeldoorn

De Beren bezorgrestaurants is op zoek naar een ondernemer in Apeldoorn. De Beren bezorgrestaurants is een horeca / fast food formule met momenteel 20 vestigingen.

Meer info

De Pizzabakkers in Apeldoorn

De Pizzabakkers is op zoek naar een ondernemer in Apeldoorn. De Pizzabakkers is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

Dean & David in Apeldoorn

Dean & David is op zoek naar een ondernemer in Apeldoorn. Dean & David is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info

Dutch Premium Grill in Apeldoorn

Dutch Premium Grill is op zoek naar een ondernemer in Apeldoorn. Dutch Premium Grill is een food / horeca / fast food / eetcafé & restaurant / bezorgen & afhalen formule met momenteel 3 vestigingen.

Meer info
Expert

Expert in Apeldoorn

Expert is op zoek naar een ondernemer in Apeldoorn. Expert is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 140 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR