mijn franchisekansen
34 resultaten in appingedam
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Hieronder treft u alle franchise mogelijkheden aan voor Appingedam. Klik op 'meer info' om te lezen over de betreffende mogelijkheid. Mocht u het interessant vinden om bij uw keuze meer informatie te krijgen, doe dan geheel vrijblijvend een informatie aanvraag. U ontvangt binnen twee weken een reactie van de franchiseformule.

Appingedam behoort tot de regio Appingedam-Winsum. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Appingedam getoond daarna de kansen regiobreed.

24People in Appingedam

24People is op zoek naar een ondernemer in Appingedam. 24People is een dienstverlening / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 21 vestigingen.

Meer info

AMI Kappers in Appingedam

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Appingedam. AMI Kappers is een dienstverlening / kapper formule met momenteel 84 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Appingedam

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Appingedam. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 104 vestigingen.

Meer info

Blz. in Appingedam

Blz. is op zoek naar een ondernemer in Appingedam. Blz. is een non-food / boeken & tijdschriften formule met momenteel 88 vestigingen.

Meer info

CijferMeester in Appingedam

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in Appingedam. CijferMeester is een dienstverlening / accountancy & administratie formule met momenteel 68 vestigingen.

Meer info

Domino's Pizza in Appingedam

Domino's Pizza is op zoek naar een ondernemer in Appingedam. Domino's Pizza is een horeca / fast food formule met momenteel 250 vestigingen.

Meer info
electronic partner

ElectronicPartner in Appingedam

ElectronicPartner is op zoek naar een ondernemer in Appingedam. ElectronicPartner is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 125 vestigingen.

Meer info

Hypotheek Info Punt in Appingedam

Hypotheek Info Punt is op zoek naar een ondernemer in Appingedam. Hypotheek Info Punt is een dienstverlening / financiële dienstverlening formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

Koopplein.nl in Appingedam

Koopplein.nl is op zoek naar een ondernemer in Appingedam. Koopplein.nl is een dienstverlening / media / internet & ICT formule met momenteel 248 vestigingen.

Meer info
KUBUS administratie- belastingadvies- en accountantskantoren_franchisenemers

KUBUS in Appingedam

KUBUS is op zoek naar een ondernemer in Appingedam. KUBUS is een dienstverlening / advies / accountancy & administratie formule met momenteel 105 vestigingen.

Meer info

Kwalitaria in Appingedam

Kwalitaria is op zoek naar een ondernemer in Appingedam. Kwalitaria is een horeca / fast food formule met momenteel 141 vestigingen.

Meer info

MEGA Tegels & Badkamers in Appingedam

MEGA Tegels & Badkamers is op zoek naar een ondernemer in Appingedam. MEGA Tegels & Badkamers is een sanitair / non-food / doe-het-zelf klusmateriaal / wonen formule met momenteel 11 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR