mijn franchisekansen
49 resultaten in assen
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Assen heeft 49 kansen om uw eigen franchise vestiging te openen. Assen is hiermee uitermate geschikt voor het starten van een onderneming. Bekijk hieronder het aanbod van franchiseformules waar u zich bij kan aansluiten. Bij een aanvraag zal u direct in contact worden gebracht met de formule.

Assen behoort tot de regio Assen. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Assen getoond daarna de kansen regiobreed.

24People in Assen

24People is op zoek naar een ondernemer in Assen. 24People is een dienstverlening / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

AMI Kappers in Assen

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Assen. AMI Kappers is een dienstverlening / kapper formule met momenteel 85 vestigingen.

Meer info

Bagels & Beans in Assen

Bagels & Beans is op zoek naar een ondernemer in Assen. Bagels & Beans is een lunchroom / horeca formule met momenteel 76 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Assen

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Assen. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info

Blz. in Assen

Blz. is op zoek naar een ondernemer in Assen. Blz. is een non-food / boeken & tijdschriften formule met momenteel 88 vestigingen.

Meer info

BRAM'S Gourmet Frites in Assen

BRAM'S Gourmet Frites is op zoek naar een ondernemer in Assen. BRAM'S Gourmet Frites is een horeca / fast food formule met momenteel 44 vestigingen.

Meer info

De Beren bezorgrestaurants in Assen

De Beren bezorgrestaurants is op zoek naar een ondernemer in Assen. De Beren bezorgrestaurants is een horeca / fast food formule met momenteel 20 vestigingen.

Meer info

De Beren restaurants in Assen

De Beren restaurants is op zoek naar een ondernemer in Assen. De Beren restaurants is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 37 vestigingen.

Meer info

De Pizzabakkers in Assen

De Pizzabakkers is op zoek naar een ondernemer in Assen. De Pizzabakkers is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 15 vestigingen.

Meer info

DoctorPhone in Assen

DoctorPhone is op zoek naar een ondernemer in Assen. DoctorPhone is een non-food / telecom formule met momenteel 6 vestigingen.

Meer info

Dutch Premium Grill in Assen

Dutch Premium Grill is op zoek naar een ondernemer in Assen. Dutch Premium Grill is een food / horeca / fast food / eetcafé & restaurant / bezorgen & afhalen formule met momenteel 3 vestigingen.

Meer info

eazie in Assen

eazie is op zoek naar een ondernemer in Assen. eazie is een horeca / fast food / eetcafé & restaurant formule met momenteel 16 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR