mijn franchisekansen
41 resultaten in assen
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Assen heeft 41 kansen om uw eigen franchise vestiging te openen. Assen is hiermee uitermate geschikt voor het starten van een onderneming. Bekijk hieronder het aanbod van franchiseformules waar u zich bij kan aansluiten. Bij een aanvraag zal u direct in contact worden gebracht met de formule.

Assen behoort tot de regio Assen. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Assen getoond daarna de kansen regiobreed.

Bagels & Beans in Assen

Bagels & Beans is op zoek naar een ondernemer in Assen. Bagels & Beans is een lunchroom / horeca formule met momenteel 76 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Assen

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Assen. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info

BRAM'S Gourmet Frites in Assen

BRAM'S Gourmet Frites is op zoek naar een ondernemer in Assen. BRAM'S Gourmet Frites is een horeca / fast food formule met momenteel 45 vestigingen.

Meer info

De Beren bezorgrestaurants in Assen

De Beren bezorgrestaurants is op zoek naar een ondernemer in Assen. De Beren bezorgrestaurants is een horeca / fast food formule met momenteel 20 vestigingen.

Meer info

De Beren restaurants in Assen

De Beren restaurants is op zoek naar een ondernemer in Assen. De Beren restaurants is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 37 vestigingen.

Meer info

De Pizzabakkers in Assen

De Pizzabakkers is op zoek naar een ondernemer in Assen. De Pizzabakkers is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

Dean & David in Assen

Dean & David is op zoek naar een ondernemer in Assen. Dean & David is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info

Dutch Premium Grill in Assen

Dutch Premium Grill is op zoek naar een ondernemer in Assen. Dutch Premium Grill is een food / horeca / fast food / eetcafé & restaurant / bezorgen & afhalen formule met momenteel 3 vestigingen.

Meer info

eazie in Assen

eazie is op zoek naar een ondernemer in Assen. eazie is een horeca / fast food / eetcafé & restaurant formule met momenteel 26 vestigingen.

Meer info

Hypotheek Info Punt in Assen

Hypotheek Info Punt is op zoek naar een ondernemer in Assen. Hypotheek Info Punt is een dienstverlening / financiële dienstverlening formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

JobManiac in Assen

JobManiac is op zoek naar een ondernemer in Assen. JobManiac is een dienstverlening / payroll / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 5 vestigingen.

Meer info

Johnny's Burger Co. in Assen

Johnny's Burger Co. is op zoek naar een ondernemer in Assen. Johnny's Burger Co. is een horeca / fast food formule met momenteel 20 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR