mijn franchisekansen
43 resultaten in assendelft
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Wilt u ondernemen in Assendelft? Bekijk hier alle de franchise mogelijkheden in Assendelft. Klik op 'meer info' om te lezen over de betreffende mogelijkheid. Mocht u het interessant vinden om bij uw keuze meer informatie te krijgen, doe dan geheel vrijblijvend een informatie aanvraag. U ontvangt binnen twee weken een reactie van de franchiseformule.

Assendelft behoort tot de regio Zaandam. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Assendelft getoond daarna de kansen regiobreed.

24People in Assendelft

24People is op zoek naar een ondernemer in Assendelft. 24People is een dienstverlening / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

AMI Kappers in Assendelft

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Assendelft. AMI Kappers is een dienstverlening / kapper formule met momenteel 85 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Assendelft

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Assendelft. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 104 vestigingen.

Meer info

Blz. in Assendelft

Blz. is op zoek naar een ondernemer in Assendelft. Blz. is een non-food / boeken & tijdschriften formule met momenteel 88 vestigingen.

Meer info

CijferMeester in Assendelft

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in Assendelft. CijferMeester is een dienstverlening / accountancy & administratie formule met momenteel 68 vestigingen.

Meer info

Domino's Pizza in Assendelft

Domino's Pizza is op zoek naar een ondernemer in Assendelft. Domino's Pizza is een horeca / fast food formule met momenteel 250 vestigingen.

Meer info
electronic partner

ElectronicPartner in Assendelft

ElectronicPartner is op zoek naar een ondernemer in Assendelft. ElectronicPartner is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 125 vestigingen.

Meer info

Hypotheek Info Punt in Assendelft

Hypotheek Info Punt is op zoek naar een ondernemer in Assendelft. Hypotheek Info Punt is een dienstverlening / financiële dienstverlening formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

Koopplein.nl in Assendelft

Koopplein.nl is op zoek naar een ondernemer in Assendelft. Koopplein.nl is een dienstverlening / media / internet & ICT formule met momenteel 248 vestigingen.

Meer info
KUBUS administratie- belastingadvies- en accountantskantoren_franchisenemers

KUBUS in Assendelft

KUBUS is op zoek naar een ondernemer in Assendelft. KUBUS is een dienstverlening / advies / accountancy & administratie formule met momenteel 105 vestigingen.

Meer info

MEGA Tegels & Badkamers in Assendelft

MEGA Tegels & Badkamers is op zoek naar een ondernemer in Assendelft. MEGA Tegels & Badkamers is een sanitair / non-food / doe-het-zelf klusmateriaal / wonen formule met momenteel 11 vestigingen.

Meer info
mitra vestiging

Mitra in Assendelft

Mitra is op zoek naar een ondernemer in Assendelft. Mitra is een food / slijterij formule met momenteel 115 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR