mijn franchisekansen
50 resultaten in barendrecht
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Hieronder treft u alle franchise mogelijkheden aan voor Barendrecht. Klik op 'meer info' om te lezen over de betreffende mogelijkheid. Mocht u het interessant vinden om bij uw keuze meer informatie te krijgen, doe dan geheel vrijblijvend een informatie aanvraag. U ontvangt binnen twee weken een reactie van de franchiseformule.

Barendrecht behoort tot de regio Cappelle a.d. Ijssel-Ridderkerk. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Barendrecht getoond daarna de kansen regiobreed.

24People in Barendrecht

24People is op zoek naar een ondernemer in Barendrecht. 24People is een dienstverlening / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 21 vestigingen.

Meer info

AMI Kappers in Barendrecht

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Barendrecht. AMI Kappers is een dienstverlening / kapper formule met momenteel 84 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Barendrecht

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Barendrecht. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 104 vestigingen.

Meer info

Blz. in Barendrecht

Blz. is op zoek naar een ondernemer in Barendrecht. Blz. is een non-food / boeken & tijdschriften formule met momenteel 88 vestigingen.

Meer info

Dutch Premium Grill in Barendrecht

Dutch Premium Grill is op zoek naar een ondernemer in Barendrecht. Dutch Premium Grill is een food / horeca / fast food / eetcafé & restaurant / bezorgen & afhalen formule met momenteel 2 vestigingen.

Meer info
electronic partner

ElectronicPartner in Barendrecht

ElectronicPartner is op zoek naar een ondernemer in Barendrecht. ElectronicPartner is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 125 vestigingen.

Meer info

ExcluFloorS in Barendrecht

ExcluFloorS is op zoek naar een ondernemer in Barendrecht. ExcluFloorS is een vloeren / wonen / wooninrichting & woondecoratie formule met momenteel 2 vestigingen.

Meer info
Expert

Expert in Barendrecht

Expert is op zoek naar een ondernemer in Barendrecht. Expert is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 140 vestigingen.

Meer info
grando-exterieur

Grando Keukens & Bad in Barendrecht

Grando Keukens & Bad is op zoek naar een ondernemer in Barendrecht. Grando Keukens & Bad is een sanitair / keukens & keukenrenovatie / wonen formule met momenteel 35 vestigingen.

Meer info

Hypotheek Info Punt in Barendrecht

Hypotheek Info Punt is op zoek naar een ondernemer in Barendrecht. Hypotheek Info Punt is een dienstverlening / financiële dienstverlening formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

JobManiac in Barendrecht

JobManiac is op zoek naar een ondernemer in Barendrecht. JobManiac is een dienstverlening / payroll / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 5 vestigingen.

Meer info

Koopplein.nl in Barendrecht

Koopplein.nl is op zoek naar een ondernemer in Barendrecht. Koopplein.nl is een dienstverlening / media / internet & ICT formule met momenteel 248 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR