mijn franchisekansen
38 resultaten in bergeijk
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Bergeijk heeft 38 kansen om uw eigen franchise vestiging te openen. Bergeijk is hiermee uitermate geschikt voor het starten van een onderneming. Bekijk hieronder het aanbod van franchiseformules waar u zich bij kan aansluiten. Bij een aanvraag zal u direct in contact worden gebracht met de formule.

Bergeijk behoort tot de regio Veldhoven-Valkenswaard. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Bergeijk getoond daarna de kansen regiobreed.

24People in Bergeijk

24People is op zoek naar een ondernemer in Bergeijk. 24People is een dienstverlening / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

AMI Kappers in Bergeijk

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Bergeijk. AMI Kappers is een dienstverlening / kapper formule met momenteel 85 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Bergeijk

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Bergeijk. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info

Blz. in Bergeijk

Blz. is op zoek naar een ondernemer in Bergeijk. Blz. is een non-food / boeken & tijdschriften formule met momenteel 88 vestigingen.

Meer info
electronic partner

ElectronicPartner in Bergeijk

ElectronicPartner is op zoek naar een ondernemer in Bergeijk. ElectronicPartner is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 125 vestigingen.

Meer info

Hypotheek Info Punt in Bergeijk

Hypotheek Info Punt is op zoek naar een ondernemer in Bergeijk. Hypotheek Info Punt is een dienstverlening / financiële dienstverlening formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

Koopplein.nl in Bergeijk

Koopplein.nl is op zoek naar een ondernemer in Bergeijk. Koopplein.nl is een dienstverlening / media / internet & ICT formule met momenteel 248 vestigingen.

Meer info
KUBUS administratie- belastingadvies- en accountantskantoren_franchisenemers

KUBUS in Bergeijk

KUBUS is op zoek naar een ondernemer in Bergeijk. KUBUS is een dienstverlening / advies / accountancy & administratie formule met momenteel 105 vestigingen.

Meer info

Kwalitaria in Bergeijk

Kwalitaria is op zoek naar een ondernemer in Bergeijk. Kwalitaria is een horeca / fast food formule met momenteel 141 vestigingen.

Meer info

Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… in Bergeijk

Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… is op zoek naar een ondernemer in Bergeijk. Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… is een sanitair / non-food / doe-het-zelf klusmateriaal / wonen formule met momenteel 11 vestigingen.

Meer info

Optie1 in Bergeijk

Optie1 is op zoek naar een ondernemer in Bergeijk. Optie1 is een non-food / telecom formule met momenteel 65 vestigingen.

Meer info
plazafoodforall

Plaza Food For All in Bergeijk

Plaza Food For All is op zoek naar een ondernemer in Bergeijk. Plaza Food For All is een horeca / fast food formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR