mijn franchisekansen
40 resultaten in bergeijk
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Bergeijk heeft 40 kansen om uw eigen franchise vestiging te openen. Bergeijk is hiermee uitermate geschikt voor het starten van een onderneming. Bekijk hieronder het aanbod van franchiseformules waar u zich bij kan aansluiten. Bij een aanvraag zal u direct in contact worden gebracht met de formule.

Bergeijk behoort tot de regio Veldhoven-Valkenswaard. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Bergeijk getoond daarna de kansen regiobreed.

24People in Bergeijk

24People is op zoek naar een ondernemer in Bergeijk. 24People is een dienstverlening / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 21 vestigingen.

Meer info

AMI Kappers in Bergeijk

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Bergeijk. AMI Kappers is een dienstverlening / kapper formule met momenteel 84 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Bergeijk

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Bergeijk. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 104 vestigingen.

Meer info

Blz. in Bergeijk

Blz. is op zoek naar een ondernemer in Bergeijk. Blz. is een non-food / boeken & tijdschriften formule met momenteel 88 vestigingen.

Meer info

CijferMeester in Bergeijk

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in Bergeijk. CijferMeester is een dienstverlening / accountancy & administratie formule met momenteel 68 vestigingen.

Meer info

Domino's Pizza in Bergeijk

Domino's Pizza is op zoek naar een ondernemer in Bergeijk. Domino's Pizza is een horeca / fast food formule met momenteel 250 vestigingen.

Meer info
electronic partner

ElectronicPartner in Bergeijk

ElectronicPartner is op zoek naar een ondernemer in Bergeijk. ElectronicPartner is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 125 vestigingen.

Meer info

Hypotheek Info Punt in Bergeijk

Hypotheek Info Punt is op zoek naar een ondernemer in Bergeijk. Hypotheek Info Punt is een dienstverlening / financiële dienstverlening formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

Koopplein.nl in Bergeijk

Koopplein.nl is op zoek naar een ondernemer in Bergeijk. Koopplein.nl is een dienstverlening / media / internet & ICT formule met momenteel 248 vestigingen.

Meer info
KUBUS administratie- belastingadvies- en accountantskantoren_franchisenemers

KUBUS in Bergeijk

KUBUS is op zoek naar een ondernemer in Bergeijk. KUBUS is een dienstverlening / advies / accountancy & administratie formule met momenteel 105 vestigingen.

Meer info

Kwalitaria in Bergeijk

Kwalitaria is op zoek naar een ondernemer in Bergeijk. Kwalitaria is een horeca / fast food formule met momenteel 141 vestigingen.

Meer info

MEGA Tegels & Badkamers in Bergeijk

MEGA Tegels & Badkamers is op zoek naar een ondernemer in Bergeijk. MEGA Tegels & Badkamers is een sanitair / non-food / doe-het-zelf klusmateriaal / wonen formule met momenteel 11 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR