mijn franchisekansen
63 resultaten in bergen
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Bergen heeft 63 kansen om uw eigen franchise vestiging te openen. Bergen is hiermee uitermate geschikt voor het starten van een onderneming. Bekijk hieronder het aanbod van franchiseformules waar u zich bij kan aansluiten. Bij een aanvraag zal u direct in contact worden gebracht met de formule.

Bergen behoort tot de regio Venray. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Bergen getoond daarna de kansen regiobreed.

24People in Bergen

24People is op zoek naar een ondernemer in Bergen. 24People is een dienstverlening / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

AMI Kappers in Bergen

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Bergen. AMI Kappers is een dienstverlening / kapper formule met momenteel 85 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Bergen

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Bergen. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info

De Pizzabakkers in Bergen

De Pizzabakkers is op zoek naar een ondernemer in Bergen. De Pizzabakkers is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 15 vestigingen.

Meer info

Domino's Pizza in Bergen

Domino's Pizza is op zoek naar een ondernemer in Bergen. Domino's Pizza is een horeca / fast food formule met momenteel 260 vestigingen.

Meer info

Dutch Premium Grill in Bergen

Dutch Premium Grill is op zoek naar een ondernemer in Bergen. Dutch Premium Grill is een food / horeca / fast food / eetcafé & restaurant / bezorgen & afhalen formule met momenteel 3 vestigingen.

Meer info

ExcluFloorS in Bergen

ExcluFloorS is op zoek naar een ondernemer in Bergen. ExcluFloorS is een vloeren / wonen / wooninrichting & woondecoratie formule met momenteel 2 vestigingen.

Meer info
Expert

Expert in Bergen

Expert is op zoek naar een ondernemer in Bergen. Expert is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 140 vestigingen.

Meer info

fit20 in Bergen

fit20 is op zoek naar een ondernemer in Bergen. fit20 is een dienstverlening / fitness & bewegingstherapie formule met momenteel 120 vestigingen.

Meer info
grando-exterieur

Grando Keukens & Bad in Bergen

Grando Keukens & Bad is op zoek naar een ondernemer in Bergen. Grando Keukens & Bad is een sanitair / keukens & keukenrenovatie / wonen formule met momenteel 35 vestigingen.

Meer info

Hypotheek Info Punt in Bergen

Hypotheek Info Punt is op zoek naar een ondernemer in Bergen. Hypotheek Info Punt is een dienstverlening / financiële dienstverlening formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

JobManiac in Bergen

JobManiac is op zoek naar een ondernemer in Bergen. JobManiac is een dienstverlening / payroll / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 5 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR