mijn franchisekansen
25 resultaten in bergum
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Hieronder treft u alle franchise mogelijkheden aan voor Bergum. Klik op 'meer info' om te lezen over de betreffende mogelijkheid. Mocht u het interessant vinden om bij uw keuze meer informatie te krijgen, doe dan geheel vrijblijvend een informatie aanvraag. U ontvangt binnen twee weken een reactie van de franchiseformule.

Bergum behoort tot de regio Drachten-Bergum. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Bergum getoond daarna de kansen regiobreed.

AMI Kappers in Bergum

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Bergum. AMI Kappers is een dienstverlening / kapper formule met momenteel 85 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Bergum

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Bergum. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info
KUBUS administratie- belastingadvies- en accountantskantoren_franchisenemers

KUBUS in Bergum

KUBUS is op zoek naar een ondernemer in Bergum. KUBUS is een dienstverlening / advies / accountancy & administratie formule met momenteel 105 vestigingen.

Meer info

Kwalitaria in Bergum

Kwalitaria is op zoek naar een ondernemer in Bergum. Kwalitaria is een horeca / fast food formule met momenteel 141 vestigingen.

Meer info

Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… in Bergum

Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… is op zoek naar een ondernemer in Bergum. Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… is een sanitair / non-food / doe-het-zelf klusmateriaal / wonen formule met momenteel 11 vestigingen.

Meer info
mitra vestiging

Mitra in Bergum

Mitra is op zoek naar een ondernemer in Bergum. Mitra is een food / slijterij formule met momenteel 115 vestigingen.

Meer info
plazafoodforall

Plaza Food For All in Bergum

Plaza Food For All is op zoek naar een ondernemer in Bergum. Plaza Food For All is een horeca / fast food formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info

Campermakelaar.nl in regio Drachten-Bergum

Campermakelaar.nl is op zoek naar een ondernemer in de regio van Drachten-Bergum. Campermakelaar.nl is een dienstverlening / automotive formule met momenteel 9 vestigingen.

Meer info

CijferMeester in regio Drachten-Bergum

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in de regio van Drachten-Bergum. CijferMeester is een dienstverlening / accountancy & administratie formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info

DATA-collectief in regio Drachten-Bergum

DATA-collectief is op zoek naar een ondernemer in de regio van Drachten-Bergum. DATA-collectief is een dienstverlening / zakelijke dienstverlening formule met momenteel 8 vestigingen.

Meer info

Eijgen finance in regio Drachten-Bergum

Eijgen finance is op zoek naar een ondernemer in de regio van Drachten-Bergum. Eijgen finance is een dienstverlening / financiële dienstverlening / advies / accountancy & administratie formule met momenteel 14 vestigingen.

Meer info

Eten met gemak! in regio Drachten-Bergum

Eten met gemak! is op zoek naar een ondernemer in de regio van Drachten-Bergum. Eten met gemak! is een food / dienstverlening / overige particuliere dienstverlening / bezorgen & afhalen formule met momenteel 25 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR