mijn franchisekansen
26 resultaten in bolsward
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Ondernemen in Bolsward? Hieronder worden alle franchisekansen getoond voor Bolsward. Gebruik de filters aan de linkerkant om de resultaten te verfijnen. Hieronder worden eerst de franchisekansen in Bolsward getoond, daarna de kansen regiobreed. Heeft u gevonden wat u zocht? Vraag dan geheel vrijblijvend informatie aan. De franchiseformule zal binnen twee weken op uw aanvraag reageren.

Bolsward behoort tot de regio Bolsward. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Bolsward getoond daarna de kansen regiobreed.

24People in Bolsward

24People is op zoek naar een ondernemer in Bolsward. 24People is een dienstverlening / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

AMI Kappers in Bolsward

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Bolsward. AMI Kappers is een dienstverlening / kapper formule met momenteel 85 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Bolsward

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Bolsward. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info
electronic partner

ElectronicPartner in Bolsward

ElectronicPartner is op zoek naar een ondernemer in Bolsward. ElectronicPartner is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 125 vestigingen.

Meer info

Hypotheek Info Punt in Bolsward

Hypotheek Info Punt is op zoek naar een ondernemer in Bolsward. Hypotheek Info Punt is een dienstverlening / financiële dienstverlening formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

Koopplein.nl in Bolsward

Koopplein.nl is op zoek naar een ondernemer in Bolsward. Koopplein.nl is een dienstverlening / media / internet & ICT formule met momenteel 248 vestigingen.

Meer info
KUBUS administratie- belastingadvies- en accountantskantoren_franchisenemers

KUBUS in Bolsward

KUBUS is op zoek naar een ondernemer in Bolsward. KUBUS is een dienstverlening / advies / accountancy & administratie formule met momenteel 105 vestigingen.

Meer info

Kwalitaria in Bolsward

Kwalitaria is op zoek naar een ondernemer in Bolsward. Kwalitaria is een horeca / fast food formule met momenteel 141 vestigingen.

Meer info

Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… in Bolsward

Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… is op zoek naar een ondernemer in Bolsward. Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… is een sanitair / non-food / doe-het-zelf klusmateriaal / wonen formule met momenteel 11 vestigingen.

Meer info
mitra vestiging

Mitra in Bolsward

Mitra is op zoek naar een ondernemer in Bolsward. Mitra is een food / slijterij formule met momenteel 115 vestigingen.

Meer info

Optie1 in Bolsward

Optie1 is op zoek naar een ondernemer in Bolsward. Optie1 is een non-food / telecom formule met momenteel 65 vestigingen.

Meer info
plazafoodforall

Plaza Food For All in Bolsward

Plaza Food For All is op zoek naar een ondernemer in Bolsward. Plaza Food For All is een horeca / fast food formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR