mijn franchisekansen
34 resultaten in borculo
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Er zijn momenteel 34 kansen voor u om een franchise vestiging te openen in Borculo. Bekijk hieronder het aanbod. Om u als ondernemer aan te sluiten bij één van onderstaande formules vraagt u via de pagina direct informatie aan. De franchiseformule zal binnen twee weken op uw aanvraag reageren.

Borculo behoort tot de regio Zutphen. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Borculo getoond daarna de kansen regiobreed.

24People in Borculo

24People is op zoek naar een ondernemer in Borculo. 24People is een dienstverlening / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Borculo

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Borculo. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 104 vestigingen.

Meer info

Blz. in Borculo

Blz. is op zoek naar een ondernemer in Borculo. Blz. is een non-food / boeken & tijdschriften formule met momenteel 88 vestigingen.

Meer info

CijferMeester in Borculo

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in Borculo. CijferMeester is een dienstverlening / accountancy & administratie formule met momenteel 68 vestigingen.

Meer info

Domino's Pizza in Borculo

Domino's Pizza is op zoek naar een ondernemer in Borculo. Domino's Pizza is een horeca / fast food formule met momenteel 250 vestigingen.

Meer info
electronic partner

ElectronicPartner in Borculo

ElectronicPartner is op zoek naar een ondernemer in Borculo. ElectronicPartner is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 125 vestigingen.

Meer info

Hypotheek Info Punt in Borculo

Hypotheek Info Punt is op zoek naar een ondernemer in Borculo. Hypotheek Info Punt is een dienstverlening / financiële dienstverlening formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

Koopplein.nl in Borculo

Koopplein.nl is op zoek naar een ondernemer in Borculo. Koopplein.nl is een dienstverlening / media / internet & ICT formule met momenteel 248 vestigingen.

Meer info
KUBUS administratie- belastingadvies- en accountantskantoren_franchisenemers

KUBUS in Borculo

KUBUS is op zoek naar een ondernemer in Borculo. KUBUS is een dienstverlening / advies / accountancy & administratie formule met momenteel 105 vestigingen.

Meer info

Kwalitaria in Borculo

Kwalitaria is op zoek naar een ondernemer in Borculo. Kwalitaria is een horeca / fast food formule met momenteel 141 vestigingen.

Meer info

MEGA Tegels & Badkamers in Borculo

MEGA Tegels & Badkamers is op zoek naar een ondernemer in Borculo. MEGA Tegels & Badkamers is een sanitair / non-food / doe-het-zelf klusmateriaal / wonen formule met momenteel 11 vestigingen.

Meer info
mitra vestiging

Mitra in Borculo

Mitra is op zoek naar een ondernemer in Borculo. Mitra is een food / slijterij formule met momenteel 115 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR