mijn franchisekansen
62 resultaten in borne
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Hieronder treft u alle franchise mogelijkheden aan voor Borne. Klik op 'meer info' om te lezen over de betreffende mogelijkheid. Mocht u het interessant vinden om bij uw keuze meer informatie te krijgen, doe dan geheel vrijblijvend een informatie aanvraag. U ontvangt binnen twee weken een reactie van de franchiseformule.

Borne behoort tot de regio Almelo-Vriezenveen. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Borne getoond daarna de kansen regiobreed.

24People in Borne

24People is op zoek naar een ondernemer in Borne. 24People is een dienstverlening / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Borne

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Borne. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 104 vestigingen.

Meer info

Blz. in Borne

Blz. is op zoek naar een ondernemer in Borne. Blz. is een non-food / boeken & tijdschriften formule met momenteel 88 vestigingen.

Meer info

CijferMeester in Borne

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in Borne. CijferMeester is een dienstverlening / accountancy & administratie formule met momenteel 68 vestigingen.

Meer info

Domino's Pizza in Borne

Domino's Pizza is op zoek naar een ondernemer in Borne. Domino's Pizza is een horeca / fast food formule met momenteel 250 vestigingen.

Meer info
electronic partner

ElectronicPartner in Borne

ElectronicPartner is op zoek naar een ondernemer in Borne. ElectronicPartner is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 125 vestigingen.

Meer info

Hypotheek Info Punt in Borne

Hypotheek Info Punt is op zoek naar een ondernemer in Borne. Hypotheek Info Punt is een dienstverlening / financiële dienstverlening formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

Koopplein.nl in Borne

Koopplein.nl is op zoek naar een ondernemer in Borne. Koopplein.nl is een dienstverlening / media / internet & ICT formule met momenteel 248 vestigingen.

Meer info
KUBUS administratie- belastingadvies- en accountantskantoren_franchisenemers

KUBUS in Borne

KUBUS is op zoek naar een ondernemer in Borne. KUBUS is een dienstverlening / advies / accountancy & administratie formule met momenteel 105 vestigingen.

Meer info

Kwalitaria in Borne

Kwalitaria is op zoek naar een ondernemer in Borne. Kwalitaria is een horeca / fast food formule met momenteel 141 vestigingen.

Meer info

MEGA Tegels & Badkamers in Borne

MEGA Tegels & Badkamers is op zoek naar een ondernemer in Borne. MEGA Tegels & Badkamers is een sanitair / non-food / doe-het-zelf klusmateriaal / wonen formule met momenteel 11 vestigingen.

Meer info
plazafoodforall

Plaza Food For All in Borne

Plaza Food For All is op zoek naar een ondernemer in Borne. Plaza Food For All is een horeca / fast food formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR