mijn franchisekansen
32 resultaten in boxmeer
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Boxmeer heeft 32 kansen om uw eigen franchise vestiging te openen. Boxmeer is hiermee uitermate geschikt voor het starten van een onderneming. Bekijk hieronder het aanbod van franchiseformules waar u zich bij kan aansluiten. Bij een aanvraag zal u direct in contact worden gebracht met de formule.

Boxmeer behoort tot de regio Venray. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Boxmeer getoond daarna de kansen regiobreed.

24People in Boxmeer

24People is op zoek naar een ondernemer in Boxmeer. 24People is een dienstverlening / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

AMI Kappers in Boxmeer

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Boxmeer. AMI Kappers is een dienstverlening / kapper formule met momenteel 85 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Boxmeer

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Boxmeer. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info

Blz. in Boxmeer

Blz. is op zoek naar een ondernemer in Boxmeer. Blz. is een non-food / boeken & tijdschriften formule met momenteel 88 vestigingen.

Meer info
electronic partner

ElectronicPartner in Boxmeer

ElectronicPartner is op zoek naar een ondernemer in Boxmeer. ElectronicPartner is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 125 vestigingen.

Meer info

Hypotheek Info Punt in Boxmeer

Hypotheek Info Punt is op zoek naar een ondernemer in Boxmeer. Hypotheek Info Punt is een dienstverlening / financiële dienstverlening formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

Koopplein.nl in Boxmeer

Koopplein.nl is op zoek naar een ondernemer in Boxmeer. Koopplein.nl is een dienstverlening / media / internet & ICT formule met momenteel 248 vestigingen.

Meer info
KUBUS administratie- belastingadvies- en accountantskantoren_franchisenemers

KUBUS in Boxmeer

KUBUS is op zoek naar een ondernemer in Boxmeer. KUBUS is een dienstverlening / advies / accountancy & administratie formule met momenteel 105 vestigingen.

Meer info

Kwalitaria in Boxmeer

Kwalitaria is op zoek naar een ondernemer in Boxmeer. Kwalitaria is een horeca / fast food formule met momenteel 141 vestigingen.

Meer info

Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… in Boxmeer

Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… is op zoek naar een ondernemer in Boxmeer. Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… is een sanitair / non-food / doe-het-zelf klusmateriaal / wonen formule met momenteel 11 vestigingen.

Meer info
mitra vestiging

Mitra in Boxmeer

Mitra is op zoek naar een ondernemer in Boxmeer. Mitra is een food / slijterij formule met momenteel 115 vestigingen.

Meer info

Optie1 in Boxmeer

Optie1 is op zoek naar een ondernemer in Boxmeer. Optie1 is een non-food / telecom formule met momenteel 65 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR