mijn franchisekansen
54 resultaten in brunssum
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Brunssum heeft 54 kansen om uw eigen franchise vestiging te openen. Brunssum is hiermee uitermate geschikt voor het starten van een onderneming. Bekijk hieronder het aanbod van franchiseformules waar u zich bij kan aansluiten. Bij een aanvraag zal u direct in contact worden gebracht met de formule.

Brunssum behoort tot de regio Heerlen-Kerkrade. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Brunssum getoond daarna de kansen regiobreed.

24People in Brunssum

24People is op zoek naar een ondernemer in Brunssum. 24People is een dienstverlening / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 21 vestigingen.

Meer info

AMI Kappers in Brunssum

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Brunssum. AMI Kappers is een dienstverlening / kapper formule met momenteel 84 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Brunssum

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Brunssum. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 104 vestigingen.

Meer info

Blz. in Brunssum

Blz. is op zoek naar een ondernemer in Brunssum. Blz. is een non-food / boeken & tijdschriften formule met momenteel 88 vestigingen.

Meer info

CijferMeester in Brunssum

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in Brunssum. CijferMeester is een dienstverlening / accountancy & administratie formule met momenteel 68 vestigingen.

Meer info

Dutch Premium Grill in Brunssum

Dutch Premium Grill is op zoek naar een ondernemer in Brunssum. Dutch Premium Grill is een food / horeca / fast food / eetcafé & restaurant / bezorgen & afhalen formule met momenteel 2 vestigingen.

Meer info

ExcluFloorS in Brunssum

ExcluFloorS is op zoek naar een ondernemer in Brunssum. ExcluFloorS is een vloeren / wonen / wooninrichting & woondecoratie formule met momenteel 2 vestigingen.

Meer info
Expert

Expert in Brunssum

Expert is op zoek naar een ondernemer in Brunssum. Expert is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 140 vestigingen.

Meer info

fit20 in Brunssum

fit20 is op zoek naar een ondernemer in Brunssum. fit20 is een dienstverlening / fitness & bewegingstherapie formule met momenteel 120 vestigingen.

Meer info
grando-exterieur

Grando Keukens & Bad in Brunssum

Grando Keukens & Bad is op zoek naar een ondernemer in Brunssum. Grando Keukens & Bad is een sanitair / keukens & keukenrenovatie / wonen formule met momenteel 35 vestigingen.

Meer info

Hypotheek Info Punt in Brunssum

Hypotheek Info Punt is op zoek naar een ondernemer in Brunssum. Hypotheek Info Punt is een dienstverlening / financiële dienstverlening formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

JobManiac in Brunssum

JobManiac is op zoek naar een ondernemer in Brunssum. JobManiac is een dienstverlening / payroll / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 5 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR