mijn franchisekansen
38 resultaten in cuijk
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Wilt u ondernemen in Cuijk? Bekijk hier alle de franchise mogelijkheden in Cuijk. Klik op 'meer info' om te lezen over de betreffende mogelijkheid. Mocht u het interessant vinden om bij uw keuze meer informatie te krijgen, doe dan geheel vrijblijvend een informatie aanvraag. U ontvangt binnen twee weken een reactie van de franchiseformule.

Cuijk behoort tot de regio Uden-Veghel. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Cuijk getoond daarna de kansen regiobreed.

24People in Cuijk

24People is op zoek naar een ondernemer in Cuijk. 24People is een dienstverlening / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

AMI Kappers in Cuijk

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Cuijk. AMI Kappers is een dienstverlening / kapper formule met momenteel 85 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Cuijk

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Cuijk. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info

Blz. in Cuijk

Blz. is op zoek naar een ondernemer in Cuijk. Blz. is een non-food / boeken & tijdschriften formule met momenteel 88 vestigingen.

Meer info
electronic partner

ElectronicPartner in Cuijk

ElectronicPartner is op zoek naar een ondernemer in Cuijk. ElectronicPartner is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 125 vestigingen.

Meer info

Hypotheek Info Punt in Cuijk

Hypotheek Info Punt is op zoek naar een ondernemer in Cuijk. Hypotheek Info Punt is een dienstverlening / financiële dienstverlening formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

Koopplein.nl in Cuijk

Koopplein.nl is op zoek naar een ondernemer in Cuijk. Koopplein.nl is een dienstverlening / media / internet & ICT formule met momenteel 248 vestigingen.

Meer info

Kwalitaria in Cuijk

Kwalitaria is op zoek naar een ondernemer in Cuijk. Kwalitaria is een horeca / fast food formule met momenteel 141 vestigingen.

Meer info

Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… in Cuijk

Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… is op zoek naar een ondernemer in Cuijk. Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… is een sanitair / non-food / doe-het-zelf klusmateriaal / wonen formule met momenteel 11 vestigingen.

Meer info
mitra vestiging

Mitra in Cuijk

Mitra is op zoek naar een ondernemer in Cuijk. Mitra is een food / slijterij formule met momenteel 115 vestigingen.

Meer info
PostMasters

PostMasters in Cuijk

PostMasters is op zoek naar een ondernemer in Cuijk. PostMasters is een dienstverlening / zakelijke dienstverlening / koerier & verzendservice formule met momenteel 12 vestigingen.

Meer info

RE/MAX in Cuijk

RE/MAX is op zoek naar een ondernemer in Cuijk. RE/MAX is een dienstverlening / makelaardij formule met momenteel 21 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR