mijn franchisekansen
66 resultaten in delft
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Er zijn momenteel 66 kansen voor u om een franchise vestiging te openen in Delft. Bekijk hieronder het aanbod. Om u als ondernemer aan te sluiten bij één van onderstaande formules vraagt u via de pagina direct informatie aan. De franchiseformule zal binnen twee weken op uw aanvraag reageren.

Delft behoort tot de regio Delft-Naaldwijk. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Delft getoond daarna de kansen regiobreed.

24People in Delft

24People is op zoek naar een ondernemer in Delft. 24People is een dienstverlening / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 21 vestigingen.

Meer info

AMI Kappers in Delft

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Delft. AMI Kappers is een dienstverlening / kapper formule met momenteel 84 vestigingen.

Meer info

Anne&Max in Delft

Anne&Max is op zoek naar een ondernemer in Delft. Anne&Max is een lunchroom / horeca formule met momenteel 10 vestigingen.

Meer info

Baderie in Delft

Baderie is op zoek naar een ondernemer in Delft. Baderie is een sanitair / wonen formule met momenteel 49 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Delft

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Delft. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 104 vestigingen.

Meer info

Blz. in Delft

Blz. is op zoek naar een ondernemer in Delft. Blz. is een non-food / boeken & tijdschriften formule met momenteel 88 vestigingen.

Meer info

ChiqueOLatte in Delft

ChiqueOLatte is op zoek naar een ondernemer in Delft. ChiqueOLatte is een food / zoetwaren / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 1 vestiging.

Meer info

Coffee Fellows in Delft

Coffee Fellows is op zoek naar een ondernemer in Delft. Coffee Fellows is een food / lunchroom / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

DoctorPhone in Delft

DoctorPhone is op zoek naar een ondernemer in Delft. DoctorPhone is een non-food / telecom formule met momenteel 5 vestigingen.

Meer info
electronic partner

ElectronicPartner in Delft

ElectronicPartner is op zoek naar een ondernemer in Delft. ElectronicPartner is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 125 vestigingen.

Meer info

ExcluFloorS in Delft

ExcluFloorS is op zoek naar een ondernemer in Delft. ExcluFloorS is een vloeren / wonen / wooninrichting & woondecoratie formule met momenteel 2 vestigingen.

Meer info
Expert

Expert in Delft

Expert is op zoek naar een ondernemer in Delft. Expert is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 140 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR