mijn franchisekansen
33 resultaten in delfzijl
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Er zijn momenteel 33 kansen voor u om een franchise vestiging te openen in Delfzijl. Bekijk hieronder het aanbod. Om u als ondernemer aan te sluiten bij één van onderstaande formules vraagt u via de pagina direct informatie aan. De franchiseformule zal binnen twee weken op uw aanvraag reageren.

Delfzijl behoort tot de regio Appingedam-Winsum. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Delfzijl getoond daarna de kansen regiobreed.

24People in Delfzijl

24People is op zoek naar een ondernemer in Delfzijl. 24People is een dienstverlening / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

AMI Kappers in Delfzijl

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Delfzijl. AMI Kappers is een dienstverlening / kapper formule met momenteel 85 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Delfzijl

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Delfzijl. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 104 vestigingen.

Meer info

Blz. in Delfzijl

Blz. is op zoek naar een ondernemer in Delfzijl. Blz. is een non-food / boeken & tijdschriften formule met momenteel 88 vestigingen.

Meer info

CijferMeester in Delfzijl

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in Delfzijl. CijferMeester is een dienstverlening / accountancy & administratie formule met momenteel 68 vestigingen.

Meer info

Hypotheek Info Punt in Delfzijl

Hypotheek Info Punt is op zoek naar een ondernemer in Delfzijl. Hypotheek Info Punt is een dienstverlening / financiële dienstverlening formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

Koopplein.nl in Delfzijl

Koopplein.nl is op zoek naar een ondernemer in Delfzijl. Koopplein.nl is een dienstverlening / media / internet & ICT formule met momenteel 248 vestigingen.

Meer info
KUBUS administratie- belastingadvies- en accountantskantoren_franchisenemers

KUBUS in Delfzijl

KUBUS is op zoek naar een ondernemer in Delfzijl. KUBUS is een dienstverlening / advies / accountancy & administratie formule met momenteel 105 vestigingen.

Meer info

Kwalitaria in Delfzijl

Kwalitaria is op zoek naar een ondernemer in Delfzijl. Kwalitaria is een horeca / fast food formule met momenteel 141 vestigingen.

Meer info

MEGA Tegels & Badkamers in Delfzijl

MEGA Tegels & Badkamers is op zoek naar een ondernemer in Delfzijl. MEGA Tegels & Badkamers is een sanitair / non-food / doe-het-zelf klusmateriaal / wonen formule met momenteel 11 vestigingen.

Meer info
mitra vestiging

Mitra in Delfzijl

Mitra is op zoek naar een ondernemer in Delfzijl. Mitra is een food / slijterij formule met momenteel 115 vestigingen.

Meer info

Optie1 in Delfzijl

Optie1 is op zoek naar een ondernemer in Delfzijl. Optie1 is een non-food / telecom formule met momenteel 65 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR