mijn franchisekansen
54 resultaten in deventer
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Wilt u ondernemen in Deventer? Bekijk hier alle de franchise mogelijkheden in Deventer. Klik op 'meer info' om te lezen over de betreffende mogelijkheid. Mocht u het interessant vinden om bij uw keuze meer informatie te krijgen, doe dan geheel vrijblijvend een informatie aanvraag. U ontvangt binnen twee weken een reactie van de franchiseformule.

Deventer behoort tot de regio Deventer-Nijverdal. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Deventer getoond daarna de kansen regiobreed.

24People in Deventer

24People is op zoek naar een ondernemer in Deventer. 24People is een dienstverlening / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Deventer

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Deventer. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info

Blz. in Deventer

Blz. is op zoek naar een ondernemer in Deventer. Blz. is een non-food / boeken & tijdschriften formule met momenteel 88 vestigingen.

Meer info

BRAM'S Gourmet Frites in Deventer

BRAM'S Gourmet Frites is op zoek naar een ondernemer in Deventer. BRAM'S Gourmet Frites is een horeca / fast food formule met momenteel 44 vestigingen.

Meer info

De Beren bezorgrestaurants in Deventer

De Beren bezorgrestaurants is op zoek naar een ondernemer in Deventer. De Beren bezorgrestaurants is een horeca / fast food formule met momenteel 20 vestigingen.

Meer info

De Beren restaurants in Deventer

De Beren restaurants is op zoek naar een ondernemer in Deventer. De Beren restaurants is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 37 vestigingen.

Meer info

De Pizzabakkers in Deventer

De Pizzabakkers is op zoek naar een ondernemer in Deventer. De Pizzabakkers is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 15 vestigingen.

Meer info

Doppio Espresso in Deventer

Doppio Espresso is op zoek naar een ondernemer in Deventer. Doppio Espresso is een koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 34 vestigingen.

Meer info

eazie in Deventer

eazie is op zoek naar een ondernemer in Deventer. eazie is een horeca / fast food / eetcafé & restaurant formule met momenteel 16 vestigingen.

Meer info
electronic partner

ElectronicPartner in Deventer

ElectronicPartner is op zoek naar een ondernemer in Deventer. ElectronicPartner is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 125 vestigingen.

Meer info

ExcluFloorS in Deventer

ExcluFloorS is op zoek naar een ondernemer in Deventer. ExcluFloorS is een vloeren / wonen / wooninrichting & woondecoratie formule met momenteel 2 vestigingen.

Meer info
Expert

Expert in Deventer

Expert is op zoek naar een ondernemer in Deventer. Expert is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 140 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR