mijn franchisekansen
52 resultaten in diemen
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Wilt u ondernemen in Diemen? Bekijk hier alle de franchise mogelijkheden in Diemen. Klik op 'meer info' om te lezen over de betreffende mogelijkheid. Mocht u het interessant vinden om bij uw keuze meer informatie te krijgen, doe dan geheel vrijblijvend een informatie aanvraag. U ontvangt binnen twee weken een reactie van de franchiseformule.

Diemen behoort tot de regio A'dam ZO - Amstelveen. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Diemen getoond daarna de kansen regiobreed.

24People in Diemen

24People is op zoek naar een ondernemer in Diemen. 24People is een dienstverlening / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

AMI Kappers in Diemen

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Diemen. AMI Kappers is een dienstverlening / kapper formule met momenteel 85 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Diemen

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Diemen. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info

Blz. in Diemen

Blz. is op zoek naar een ondernemer in Diemen. Blz. is een non-food / boeken & tijdschriften formule met momenteel 88 vestigingen.

Meer info

De Pizzabakkers in Diemen

De Pizzabakkers is op zoek naar een ondernemer in Diemen. De Pizzabakkers is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 15 vestigingen.

Meer info

Dutch Premium Grill in Diemen

Dutch Premium Grill is op zoek naar een ondernemer in Diemen. Dutch Premium Grill is een food / horeca / fast food / eetcafé & restaurant / bezorgen & afhalen formule met momenteel 3 vestigingen.

Meer info
electronic partner

ElectronicPartner in Diemen

ElectronicPartner is op zoek naar een ondernemer in Diemen. ElectronicPartner is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 125 vestigingen.

Meer info

ExcluFloorS in Diemen

ExcluFloorS is op zoek naar een ondernemer in Diemen. ExcluFloorS is een vloeren / wonen / wooninrichting & woondecoratie formule met momenteel 2 vestigingen.

Meer info
grando-exterieur

Grando Keukens & Bad in Diemen

Grando Keukens & Bad is op zoek naar een ondernemer in Diemen. Grando Keukens & Bad is een sanitair / keukens & keukenrenovatie / wonen formule met momenteel 35 vestigingen.

Meer info

Hypotheek Info Punt in Diemen

Hypotheek Info Punt is op zoek naar een ondernemer in Diemen. Hypotheek Info Punt is een dienstverlening / financiële dienstverlening formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

JobManiac in Diemen

JobManiac is op zoek naar een ondernemer in Diemen. JobManiac is een dienstverlening / payroll / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 5 vestigingen.

Meer info

Koopplein.nl in Diemen

Koopplein.nl is op zoek naar een ondernemer in Diemen. Koopplein.nl is een dienstverlening / media / internet & ICT formule met momenteel 248 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR