mijn franchisekansen
63 resultaten in dordrecht
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Dordrecht heeft 63 kansen om uw eigen franchise vestiging te openen. Dordrecht is hiermee uitermate geschikt voor het starten van een onderneming. Bekijk hieronder het aanbod van franchiseformules waar u zich bij kan aansluiten. Bij een aanvraag zal u direct in contact worden gebracht met de formule.

Dordrecht behoort tot de regio Dordrecht-Papendrecht. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Dordrecht getoond daarna de kansen regiobreed.

24People in Dordrecht

24People is op zoek naar een ondernemer in Dordrecht. 24People is een dienstverlening / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

AMI Kappers in Dordrecht

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Dordrecht. AMI Kappers is een dienstverlening / kapper formule met momenteel 85 vestigingen.

Meer info

Bagels & Beans in Dordrecht

Bagels & Beans is op zoek naar een ondernemer in Dordrecht. Bagels & Beans is een lunchroom / horeca formule met momenteel 76 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Dordrecht

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Dordrecht. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info

BRAM'S Gourmet Frites in Dordrecht

BRAM'S Gourmet Frites is op zoek naar een ondernemer in Dordrecht. BRAM'S Gourmet Frites is een horeca / fast food formule met momenteel 44 vestigingen.

Meer info

Chocolate Company in Dordrecht

Chocolate Company is op zoek naar een ondernemer in Dordrecht. Chocolate Company is een koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 19 vestigingen.

Meer info

Coffee Fellows in Dordrecht

Coffee Fellows is op zoek naar een ondernemer in Dordrecht. Coffee Fellows is een food / lunchroom / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

De Pizzabakkers in Dordrecht

De Pizzabakkers is op zoek naar een ondernemer in Dordrecht. De Pizzabakkers is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 15 vestigingen.

Meer info

DoctorPhone in Dordrecht

DoctorPhone is op zoek naar een ondernemer in Dordrecht. DoctorPhone is een non-food / telecom formule met momenteel 6 vestigingen.

Meer info

Doppio Espresso in Dordrecht

Doppio Espresso is op zoek naar een ondernemer in Dordrecht. Doppio Espresso is een koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 34 vestigingen.

Meer info

Dutch Premium Grill in Dordrecht

Dutch Premium Grill is op zoek naar een ondernemer in Dordrecht. Dutch Premium Grill is een food / horeca / fast food / eetcafé & restaurant / bezorgen & afhalen formule met momenteel 3 vestigingen.

Meer info
electronic partner

ElectronicPartner in Dordrecht

ElectronicPartner is op zoek naar een ondernemer in Dordrecht. ElectronicPartner is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 125 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR