mijn franchisekansen
40 resultaten in drachten
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Drachten heeft 40 kansen om uw eigen franchise vestiging te openen. Drachten is hiermee uitermate geschikt voor het starten van een onderneming. Bekijk hieronder het aanbod van franchiseformules waar u zich bij kan aansluiten. Bij een aanvraag zal u direct in contact worden gebracht met de formule.

Drachten behoort tot de regio Drachten-Bergum. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Drachten getoond daarna de kansen regiobreed.

24People in Drachten

24People is op zoek naar een ondernemer in Drachten. 24People is een dienstverlening / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Drachten

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Drachten. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info

Blz. in Drachten

Blz. is op zoek naar een ondernemer in Drachten. Blz. is een non-food / boeken & tijdschriften formule met momenteel 88 vestigingen.

Meer info

De Pizzabakkers in Drachten

De Pizzabakkers is op zoek naar een ondernemer in Drachten. De Pizzabakkers is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 15 vestigingen.

Meer info

Dutch Premium Grill in Drachten

Dutch Premium Grill is op zoek naar een ondernemer in Drachten. Dutch Premium Grill is een food / horeca / fast food / eetcafé & restaurant / bezorgen & afhalen formule met momenteel 3 vestigingen.

Meer info
electronic partner

ElectronicPartner in Drachten

ElectronicPartner is op zoek naar een ondernemer in Drachten. ElectronicPartner is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 125 vestigingen.

Meer info

ExcluFloorS in Drachten

ExcluFloorS is op zoek naar een ondernemer in Drachten. ExcluFloorS is een vloeren / wonen / wooninrichting & woondecoratie formule met momenteel 2 vestigingen.

Meer info
grando-exterieur

Grando Keukens & Bad in Drachten

Grando Keukens & Bad is op zoek naar een ondernemer in Drachten. Grando Keukens & Bad is een sanitair / keukens & keukenrenovatie / wonen formule met momenteel 35 vestigingen.

Meer info

Hypotheek Info Punt in Drachten

Hypotheek Info Punt is op zoek naar een ondernemer in Drachten. Hypotheek Info Punt is een dienstverlening / financiële dienstverlening formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

JobManiac in Drachten

JobManiac is op zoek naar een ondernemer in Drachten. JobManiac is een dienstverlening / payroll / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 5 vestigingen.

Meer info

Koopplein.nl in Drachten

Koopplein.nl is op zoek naar een ondernemer in Drachten. Koopplein.nl is een dienstverlening / media / internet & ICT formule met momenteel 248 vestigingen.

Meer info

Leonidas in Drachten

Leonidas is op zoek naar een ondernemer in Drachten. Leonidas is een food / zoetwaren / koffie & espressobar / horeca / delicatessen formule met momenteel 201 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR