mijn franchisekansen
57 resultaten in ede
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Ede heeft 57 kansen om uw eigen franchise vestiging te openen. Ede is hiermee uitermate geschikt voor het starten van een onderneming. Bekijk hieronder het aanbod van franchiseformules waar u zich bij kan aansluiten. Bij een aanvraag zal u direct in contact worden gebracht met de formule.

Ede behoort tot de regio Wageningen-Ede. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Ede getoond daarna de kansen regiobreed.

24People in Ede

24People is op zoek naar een ondernemer in Ede. 24People is een dienstverlening / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Ede

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Ede. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info

Blz. in Ede

Blz. is op zoek naar een ondernemer in Ede. Blz. is een non-food / boeken & tijdschriften formule met momenteel 88 vestigingen.

Meer info

BRAM'S Gourmet Frites in Ede

BRAM'S Gourmet Frites is op zoek naar een ondernemer in Ede. BRAM'S Gourmet Frites is een horeca / fast food formule met momenteel 44 vestigingen.

Meer info

De Beren bezorgrestaurants in Ede

De Beren bezorgrestaurants is op zoek naar een ondernemer in Ede. De Beren bezorgrestaurants is een horeca / fast food formule met momenteel 20 vestigingen.

Meer info

De Beren restaurants in Ede

De Beren restaurants is op zoek naar een ondernemer in Ede. De Beren restaurants is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 37 vestigingen.

Meer info

De Pizzabakkers in Ede

De Pizzabakkers is op zoek naar een ondernemer in Ede. De Pizzabakkers is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 15 vestigingen.

Meer info

DoctorPhone in Ede

DoctorPhone is op zoek naar een ondernemer in Ede. DoctorPhone is een non-food / telecom formule met momenteel 6 vestigingen.

Meer info

Dutch Premium Grill in Ede

Dutch Premium Grill is op zoek naar een ondernemer in Ede. Dutch Premium Grill is een food / horeca / fast food / eetcafé & restaurant / bezorgen & afhalen formule met momenteel 3 vestigingen.

Meer info
electronic partner

ElectronicPartner in Ede

ElectronicPartner is op zoek naar een ondernemer in Ede. ElectronicPartner is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 125 vestigingen.

Meer info

ExcluFloorS in Ede

ExcluFloorS is op zoek naar een ondernemer in Ede. ExcluFloorS is een vloeren / wonen / wooninrichting & woondecoratie formule met momenteel 2 vestigingen.

Meer info
Expert

Expert in Ede

Expert is op zoek naar een ondernemer in Ede. Expert is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 140 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR