mijn franchisekansen
19 resultaten in eelde
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Wilt u ondernemen in Eelde? Bekijk hier alle de franchise mogelijkheden in Eelde. Klik op 'meer info' om te lezen over de betreffende mogelijkheid. Mocht u het interessant vinden om bij uw keuze meer informatie te krijgen, doe dan geheel vrijblijvend een informatie aanvraag. U ontvangt binnen twee weken een reactie van de franchiseformule.

Eelde behoort tot de regio Groningen. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Eelde getoond daarna de kansen regiobreed.

AMI Kappers in Eelde

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Eelde. AMI Kappers is een dienstverlening / kapper formule met momenteel 110 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Eelde

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Eelde. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info
KUBUS administratie- belastingadvies- en accountantskantoren_franchisenemers

KUBUS in Eelde

KUBUS is op zoek naar een ondernemer in Eelde. KUBUS is een dienstverlening / advies / accountancy & administratie formule met momenteel 105 vestigingen.

Meer info

Kwalitaria in Eelde

Kwalitaria is op zoek naar een ondernemer in Eelde. Kwalitaria is een horeca / fast food formule met momenteel 141 vestigingen.

Meer info

Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… in Eelde

Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… is op zoek naar een ondernemer in Eelde. Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… is een sanitair / non-food / doe-het-zelf klusmateriaal / wonen formule met momenteel 11 vestigingen.

Meer info
mitra vestiging

Mitra in Eelde

Mitra is op zoek naar een ondernemer in Eelde. Mitra is een food / slijterij formule met momenteel 115 vestigingen.

Meer info
plazafoodforall

Plaza Food For All in Eelde

Plaza Food For All is op zoek naar een ondernemer in Eelde. Plaza Food For All is een horeca / fast food formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info

Campermakelaar.nl in regio Groningen

Campermakelaar.nl is op zoek naar een ondernemer in de regio van Groningen. Campermakelaar.nl is een dienstverlening / automotive formule met momenteel 9 vestigingen.

Meer info

CijferMeester in regio Groningen

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in de regio van Groningen. CijferMeester is een dienstverlening / accountancy & administratie formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info
eismann_ondernemersinkomen_franchisenemer

eismann in regio Groningen

eismann is op zoek naar een ondernemer in de regio van Groningen. eismann is een food / diepvriesproducten formule met momenteel 32 vestigingen.

Meer info

Eten met gemak! in regio Groningen

Eten met gemak! is op zoek naar een ondernemer in de regio van Groningen. Eten met gemak! is een food / dienstverlening / overige particuliere dienstverlening / bezorgen & afhalen formule met momenteel 25 vestigingen.

Meer info

Filta Environmental in regio Groningen

Filta Environmental is op zoek naar een ondernemer in de regio van Groningen. Filta Environmental is een dienstverlening / overige dienstverlening / reiniging & stomerij formule met momenteel 19 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR