mijn franchisekansen
62 resultaten in eindhoven
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Er zijn momenteel 62 kansen voor u om een franchise vestiging te openen in Eindhoven. Bekijk hieronder het aanbod. Om u als ondernemer aan te sluiten bij één van onderstaande formules vraagt u via de pagina direct informatie aan. De franchiseformule zal binnen twee weken op uw aanvraag reageren.

Eindhoven behoort tot de regio Eindhoven. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Eindhoven getoond daarna de kansen regiobreed.

24People in Eindhoven

24People is op zoek naar een ondernemer in Eindhoven. 24People is een dienstverlening / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

AMI Kappers in Eindhoven

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Eindhoven. AMI Kappers is een dienstverlening / kapper formule met momenteel 110 vestigingen.

Meer info

Anne&Max in Eindhoven

Anne&Max is op zoek naar een ondernemer in Eindhoven. Anne&Max is een lunchroom / horeca formule met momenteel 13 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Eindhoven

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Eindhoven. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info

Blz. in Eindhoven

Blz. is op zoek naar een ondernemer in Eindhoven. Blz. is een non-food / boeken & tijdschriften formule met momenteel 88 vestigingen.

Meer info

BRAM'S Gourmet Frites in Eindhoven

BRAM'S Gourmet Frites is op zoek naar een ondernemer in Eindhoven. BRAM'S Gourmet Frites is een horeca / fast food formule met momenteel 45 vestigingen.

Meer info

Coffee Fellows in Eindhoven

Coffee Fellows is op zoek naar een ondernemer in Eindhoven. Coffee Fellows is een food / lunchroom / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

De Beren bezorgrestaurants in Eindhoven

De Beren bezorgrestaurants is op zoek naar een ondernemer in Eindhoven. De Beren bezorgrestaurants is een horeca / fast food formule met momenteel 20 vestigingen.

Meer info

De Beren restaurants in Eindhoven

De Beren restaurants is op zoek naar een ondernemer in Eindhoven. De Beren restaurants is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 37 vestigingen.

Meer info

De Pizzabakkers in Eindhoven

De Pizzabakkers is op zoek naar een ondernemer in Eindhoven. De Pizzabakkers is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 15 vestigingen.

Meer info

Dutch Premium Grill in Eindhoven

Dutch Premium Grill is op zoek naar een ondernemer in Eindhoven. Dutch Premium Grill is een food / horeca / fast food / eetcafé & restaurant / bezorgen & afhalen formule met momenteel 3 vestigingen.

Meer info

eazie in Eindhoven

eazie is op zoek naar een ondernemer in Eindhoven. eazie is een horeca / fast food / eetcafé & restaurant formule met momenteel 26 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR