mijn franchisekansen
69 resultaten in emmen
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Ondernemen in Emmen? Hieronder worden alle franchisekansen getoond voor Emmen. Gebruik de filters aan de linkerkant om de resultaten te verfijnen. Hieronder worden eerst de franchisekansen in Emmen getoond, daarna de kansen regiobreed. Heeft u gevonden wat u zocht? Vraag dan geheel vrijblijvend informatie aan. De franchiseformule zal binnen twee weken op uw aanvraag reageren.

Emmen behoort tot de regio Emmen. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Emmen getoond daarna de kansen regiobreed.

24People in Emmen

24People is op zoek naar een ondernemer in Emmen. 24People is een dienstverlening / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

AMI Kappers in Emmen

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Emmen. AMI Kappers is een dienstverlening / kapper formule met momenteel 85 vestigingen.

Meer info

Bagels & Beans in Emmen

Bagels & Beans is op zoek naar een ondernemer in Emmen. Bagels & Beans is een lunchroom / horeca formule met momenteel 74 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Emmen

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Emmen. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 104 vestigingen.

Meer info

Blz. in Emmen

Blz. is op zoek naar een ondernemer in Emmen. Blz. is een non-food / boeken & tijdschriften formule met momenteel 88 vestigingen.

Meer info

BRAM'S Gourmet Frites in Emmen

BRAM'S Gourmet Frites is op zoek naar een ondernemer in Emmen. BRAM'S Gourmet Frites is een horeca / fast food formule met momenteel 39 vestigingen.

Meer info

CijferMeester in Emmen

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in Emmen. CijferMeester is een dienstverlening / accountancy & administratie formule met momenteel 68 vestigingen.

Meer info

De Beren bezorgrestaurants in Emmen

De Beren bezorgrestaurants is op zoek naar een ondernemer in Emmen. De Beren bezorgrestaurants is een horeca / fast food formule met momenteel 20 vestigingen.

Meer info

De Beren restaurants in Emmen

De Beren restaurants is op zoek naar een ondernemer in Emmen. De Beren restaurants is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 41 vestigingen.

Meer info

DoctorPhone in Emmen

DoctorPhone is op zoek naar een ondernemer in Emmen. DoctorPhone is een non-food / telecom formule met momenteel 6 vestigingen.

Meer info

Dutch Premium Grill in Emmen

Dutch Premium Grill is op zoek naar een ondernemer in Emmen. Dutch Premium Grill is een food / horeca / fast food / eetcafé & restaurant / bezorgen & afhalen formule met momenteel 3 vestigingen.

Meer info
electronic partner

ElectronicPartner in Emmen

ElectronicPartner is op zoek naar een ondernemer in Emmen. ElectronicPartner is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 125 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR