mijn franchisekansen
30 resultaten in engelen
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Er zijn momenteel 30 kansen voor u om een franchise vestiging te openen in Engelen. Bekijk hieronder het aanbod. Om u als ondernemer aan te sluiten bij één van onderstaande formules vraagt u via de pagina direct informatie aan. De franchiseformule zal binnen twee weken op uw aanvraag reageren.

Engelen behoort tot de regio s-Hertogenbosch. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Engelen getoond daarna de kansen regiobreed.

AMI Kappers in Engelen

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Engelen. AMI Kappers is een dienstverlening / kapper formule met momenteel 84 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Engelen

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Engelen. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 104 vestigingen.

Meer info

CijferMeester in Engelen

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in Engelen. CijferMeester is een dienstverlening / accountancy & administratie formule met momenteel 68 vestigingen.

Meer info
KUBUS administratie- belastingadvies- en accountantskantoren_franchisenemers

KUBUS in Engelen

KUBUS is op zoek naar een ondernemer in Engelen. KUBUS is een dienstverlening / advies / accountancy & administratie formule met momenteel 105 vestigingen.

Meer info

Kwalitaria in Engelen

Kwalitaria is op zoek naar een ondernemer in Engelen. Kwalitaria is een horeca / fast food formule met momenteel 141 vestigingen.

Meer info

MEGA Tegels & Badkamers in Engelen

MEGA Tegels & Badkamers is op zoek naar een ondernemer in Engelen. MEGA Tegels & Badkamers is een sanitair / non-food / doe-het-zelf klusmateriaal / wonen formule met momenteel 11 vestigingen.

Meer info
mitra vestiging

Mitra in Engelen

Mitra is op zoek naar een ondernemer in Engelen. Mitra is een food / slijterij formule met momenteel 115 vestigingen.

Meer info
plazafoodforall

Plaza Food For All in Engelen

Plaza Food For All is op zoek naar een ondernemer in Engelen. Plaza Food For All is een horeca / fast food formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info

Bruna in regio s-Hertogenbosch

Bruna is op zoek naar een ondernemer in de regio van s-Hertogenbosch. Bruna is een non-food / boeken & tijdschriften formule met momenteel 338 vestigingen.

Meer info

DATA-collectief in regio s-Hertogenbosch

DATA-collectief is op zoek naar een ondernemer in de regio van s-Hertogenbosch. DATA-collectief is een dienstverlening / zakelijke dienstverlening formule met momenteel 8 vestigingen.

Meer info

Eijgen finance in regio s-Hertogenbosch

Eijgen finance is op zoek naar een ondernemer in de regio van s-Hertogenbosch. Eijgen finance is een dienstverlening / financiële dienstverlening / advies / accountancy & administratie formule met momenteel 14 vestigingen.

Meer info
eismann_ondernemersinkomen_franchisenemer

eismann in regio s-Hertogenbosch

eismann is op zoek naar een ondernemer in de regio van s-Hertogenbosch. eismann is een food / diepvriesproducten formule met momenteel 40 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR