mijn franchisekansen
39 resultaten in enkhuizen
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Hieronder treft u alle franchise mogelijkheden aan voor Enkhuizen. Klik op 'meer info' om te lezen over de betreffende mogelijkheid. Mocht u het interessant vinden om bij uw keuze meer informatie te krijgen, doe dan geheel vrijblijvend een informatie aanvraag. U ontvangt binnen twee weken een reactie van de franchiseformule.

Enkhuizen behoort tot de regio Enkhuizen-Hoorn. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Enkhuizen getoond daarna de kansen regiobreed.

24People in Enkhuizen

24People is op zoek naar een ondernemer in Enkhuizen. 24People is een dienstverlening / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

AMI Kappers in Enkhuizen

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Enkhuizen. AMI Kappers is een dienstverlening / kapper formule met momenteel 85 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Enkhuizen

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Enkhuizen. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info

Blz. in Enkhuizen

Blz. is op zoek naar een ondernemer in Enkhuizen. Blz. is een non-food / boeken & tijdschriften formule met momenteel 88 vestigingen.

Meer info
electronic partner

ElectronicPartner in Enkhuizen

ElectronicPartner is op zoek naar een ondernemer in Enkhuizen. ElectronicPartner is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 125 vestigingen.

Meer info

Hypotheek Info Punt in Enkhuizen

Hypotheek Info Punt is op zoek naar een ondernemer in Enkhuizen. Hypotheek Info Punt is een dienstverlening / financiële dienstverlening formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

Koopplein.nl in Enkhuizen

Koopplein.nl is op zoek naar een ondernemer in Enkhuizen. Koopplein.nl is een dienstverlening / media / internet & ICT formule met momenteel 248 vestigingen.

Meer info

Kwalitaria in Enkhuizen

Kwalitaria is op zoek naar een ondernemer in Enkhuizen. Kwalitaria is een horeca / fast food formule met momenteel 141 vestigingen.

Meer info

Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… in Enkhuizen

Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… is op zoek naar een ondernemer in Enkhuizen. Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… is een sanitair / non-food / doe-het-zelf klusmateriaal / wonen formule met momenteel 11 vestigingen.

Meer info
mitra vestiging

Mitra in Enkhuizen

Mitra is op zoek naar een ondernemer in Enkhuizen. Mitra is een food / slijterij formule met momenteel 115 vestigingen.

Meer info
plazafoodforall

Plaza Food For All in Enkhuizen

Plaza Food For All is op zoek naar een ondernemer in Enkhuizen. Plaza Food For All is een horeca / fast food formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info
PostMasters

PostMasters in Enkhuizen

PostMasters is op zoek naar een ondernemer in Enkhuizen. PostMasters is een dienstverlening / zakelijke dienstverlening / koerier & verzendservice formule met momenteel 12 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR