mijn franchisekansen
67 resultaten in enschede
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Enschede heeft 67 kansen om uw eigen franchise vestiging te openen. Enschede is hiermee uitermate geschikt voor het starten van een onderneming. Bekijk hieronder het aanbod van franchiseformules waar u zich bij kan aansluiten. Bij een aanvraag zal u direct in contact worden gebracht met de formule.

Enschede behoort tot de regio Enschede-Hengelo. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Enschede getoond daarna de kansen regiobreed.

24People in Enschede

24People is op zoek naar een ondernemer in Enschede. 24People is een dienstverlening / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

AMI Kappers in Enschede

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Enschede. AMI Kappers is een dienstverlening / kapper formule met momenteel 85 vestigingen.

Meer info

Anne&Max in Enschede

Anne&Max is op zoek naar een ondernemer in Enschede. Anne&Max is een lunchroom / horeca formule met momenteel 13 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Enschede

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Enschede. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info

Blz. in Enschede

Blz. is op zoek naar een ondernemer in Enschede. Blz. is een non-food / boeken & tijdschriften formule met momenteel 88 vestigingen.

Meer info

BRAM'S Gourmet Frites in Enschede

BRAM'S Gourmet Frites is op zoek naar een ondernemer in Enschede. BRAM'S Gourmet Frites is een horeca / fast food formule met momenteel 44 vestigingen.

Meer info

Chocolate Company in Enschede

Chocolate Company is op zoek naar een ondernemer in Enschede. Chocolate Company is een koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 19 vestigingen.

Meer info

Coffee Fellows in Enschede

Coffee Fellows is op zoek naar een ondernemer in Enschede. Coffee Fellows is een food / lunchroom / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

De Beren bezorgrestaurants in Enschede

De Beren bezorgrestaurants is op zoek naar een ondernemer in Enschede. De Beren bezorgrestaurants is een horeca / fast food formule met momenteel 20 vestigingen.

Meer info

De Beren restaurants in Enschede

De Beren restaurants is op zoek naar een ondernemer in Enschede. De Beren restaurants is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 37 vestigingen.

Meer info

De Pizzabakkers in Enschede

De Pizzabakkers is op zoek naar een ondernemer in Enschede. De Pizzabakkers is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 15 vestigingen.

Meer info

DoctorPhone in Enschede

DoctorPhone is op zoek naar een ondernemer in Enschede. DoctorPhone is een non-food / telecom formule met momenteel 6 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR