mijn franchisekansen
31 resultaten in fijnaart
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Fijnaart heeft 31 kansen om uw eigen franchise vestiging te openen. Fijnaart is hiermee uitermate geschikt voor het starten van een onderneming. Bekijk hieronder het aanbod van franchiseformules waar u zich bij kan aansluiten. Bij een aanvraag zal u direct in contact worden gebracht met de formule.

Fijnaart behoort tot de regio Roosendaal. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Fijnaart getoond daarna de kansen regiobreed.

AMI Kappers in Fijnaart

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Fijnaart. AMI Kappers is een dienstverlening / kapper formule met momenteel 85 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Fijnaart

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Fijnaart. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 104 vestigingen.

Meer info

CijferMeester in Fijnaart

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in Fijnaart. CijferMeester is een dienstverlening / accountancy & administratie formule met momenteel 68 vestigingen.

Meer info
KUBUS administratie- belastingadvies- en accountantskantoren_franchisenemers

KUBUS in Fijnaart

KUBUS is op zoek naar een ondernemer in Fijnaart. KUBUS is een dienstverlening / advies / accountancy & administratie formule met momenteel 105 vestigingen.

Meer info

Kwalitaria in Fijnaart

Kwalitaria is op zoek naar een ondernemer in Fijnaart. Kwalitaria is een horeca / fast food formule met momenteel 141 vestigingen.

Meer info

MEGA Tegels & Badkamers in Fijnaart

MEGA Tegels & Badkamers is op zoek naar een ondernemer in Fijnaart. MEGA Tegels & Badkamers is een sanitair / non-food / doe-het-zelf klusmateriaal / wonen formule met momenteel 11 vestigingen.

Meer info
mitra vestiging

Mitra in Fijnaart

Mitra is op zoek naar een ondernemer in Fijnaart. Mitra is een food / slijterij formule met momenteel 115 vestigingen.

Meer info
plazafoodforall

Plaza Food For All in Fijnaart

Plaza Food For All is op zoek naar een ondernemer in Fijnaart. Plaza Food For All is een horeca / fast food formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info

DATA-collectief in regio Roosendaal

DATA-collectief is op zoek naar een ondernemer in de regio van Roosendaal. DATA-collectief is een dienstverlening / zakelijke dienstverlening formule met momenteel 8 vestigingen.

Meer info

Eijgen finance in regio Roosendaal

Eijgen finance is op zoek naar een ondernemer in de regio van Roosendaal. Eijgen finance is een dienstverlening / financiële dienstverlening / advies / accountancy & administratie formule met momenteel 14 vestigingen.

Meer info
eismann_ondernemersinkomen_franchisenemer

eismann in regio Roosendaal

eismann is op zoek naar een ondernemer in de regio van Roosendaal. eismann is een food / diepvriesproducten formule met momenteel 40 vestigingen.

Meer info

Eten met gemak! in regio Roosendaal

Eten met gemak! is op zoek naar een ondernemer in de regio van Roosendaal. Eten met gemak! is een food / dienstverlening / overige particuliere dienstverlening / bezorgen & afhalen formule met momenteel 24 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR