mijn franchisekansen
25 resultaten in franeker
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Franeker heeft 25 kansen om uw eigen franchise vestiging te openen. Franeker is hiermee uitermate geschikt voor het starten van een onderneming. Bekijk hieronder het aanbod van franchiseformules waar u zich bij kan aansluiten. Bij een aanvraag zal u direct in contact worden gebracht met de formule.

Franeker behoort tot de regio Franeker. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Franeker getoond daarna de kansen regiobreed.

24People in Franeker

24People is op zoek naar een ondernemer in Franeker. 24People is een dienstverlening / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

AMI Kappers in Franeker

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Franeker. AMI Kappers is een dienstverlening / kapper formule met momenteel 85 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Franeker

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Franeker. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info

Blz. in Franeker

Blz. is op zoek naar een ondernemer in Franeker. Blz. is een non-food / boeken & tijdschriften formule met momenteel 88 vestigingen.

Meer info
electronic partner

ElectronicPartner in Franeker

ElectronicPartner is op zoek naar een ondernemer in Franeker. ElectronicPartner is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 125 vestigingen.

Meer info

Koopplein.nl in Franeker

Koopplein.nl is op zoek naar een ondernemer in Franeker. Koopplein.nl is een dienstverlening / media / internet & ICT formule met momenteel 248 vestigingen.

Meer info
KUBUS administratie- belastingadvies- en accountantskantoren_franchisenemers

KUBUS in Franeker

KUBUS is op zoek naar een ondernemer in Franeker. KUBUS is een dienstverlening / advies / accountancy & administratie formule met momenteel 105 vestigingen.

Meer info

Kwalitaria in Franeker

Kwalitaria is op zoek naar een ondernemer in Franeker. Kwalitaria is een horeca / fast food formule met momenteel 141 vestigingen.

Meer info

Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… in Franeker

Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… is op zoek naar een ondernemer in Franeker. Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… is een sanitair / non-food / doe-het-zelf klusmateriaal / wonen formule met momenteel 11 vestigingen.

Meer info
mitra vestiging

Mitra in Franeker

Mitra is op zoek naar een ondernemer in Franeker. Mitra is een food / slijterij formule met momenteel 115 vestigingen.

Meer info

Optie1 in Franeker

Optie1 is op zoek naar een ondernemer in Franeker. Optie1 is een non-food / telecom formule met momenteel 65 vestigingen.

Meer info
plazafoodforall

Plaza Food For All in Franeker

Plaza Food For All is op zoek naar een ondernemer in Franeker. Plaza Food For All is een horeca / fast food formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR