mijn franchisekansen
28 resultaten in franeker
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Franeker heeft 28 kansen om uw eigen franchise vestiging te openen. Franeker is hiermee uitermate geschikt voor het starten van een onderneming. Bekijk hieronder het aanbod van franchiseformules waar u zich bij kan aansluiten. Bij een aanvraag zal u direct in contact worden gebracht met de formule.

Franeker behoort tot de regio Franeker. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Franeker getoond daarna de kansen regiobreed.

24People in Franeker

24People is op zoek naar een ondernemer in Franeker. 24People is een dienstverlening / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 26 vestigingen.

Meer info

AMI Kappers in Franeker

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Franeker. AMI Kappers is een dienstverlening / kapper formule met momenteel 84 vestigingen.

Meer info

Baderie in Franeker

Baderie is op zoek naar een ondernemer in Franeker. Baderie is een sanitair / wonen formule met momenteel 49 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Franeker

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Franeker. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 104 vestigingen.

Meer info

Blz. in Franeker

Blz. is op zoek naar een ondernemer in Franeker. Blz. is een non-food / boeken & tijdschriften formule met momenteel 88 vestigingen.

Meer info

CijferMeester in Franeker

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in Franeker. CijferMeester is een dienstverlening / accountancy & administratie formule met momenteel 68 vestigingen.

Meer info

Domino's Pizza in Franeker

Domino's Pizza is op zoek naar een ondernemer in Franeker. Domino's Pizza is een horeca / fast food formule met momenteel 250 vestigingen.

Meer info
electronic partner

ElectronicPartner in Franeker

ElectronicPartner is op zoek naar een ondernemer in Franeker. ElectronicPartner is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 125 vestigingen.

Meer info

Koopplein.nl in Franeker

Koopplein.nl is op zoek naar een ondernemer in Franeker. Koopplein.nl is een dienstverlening / media / internet & ICT formule met momenteel 248 vestigingen.

Meer info
KUBUS administratie- belastingadvies- en accountantskantoren_franchisenemers

KUBUS in Franeker

KUBUS is op zoek naar een ondernemer in Franeker. KUBUS is een dienstverlening / advies / accountancy & administratie formule met momenteel 105 vestigingen.

Meer info

Kwalitaria in Franeker

Kwalitaria is op zoek naar een ondernemer in Franeker. Kwalitaria is een horeca / fast food formule met momenteel 141 vestigingen.

Meer info

MEGA Tegels & Badkamers in Franeker

MEGA Tegels & Badkamers is op zoek naar een ondernemer in Franeker. MEGA Tegels & Badkamers is een sanitair / non-food / doe-het-zelf klusmateriaal / wonen formule met momenteel 11 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR