mijn franchisekansen
22 resultaten in geertruidenberg
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Er zijn momenteel 22 kansen voor u om een franchise vestiging te openen in Geertruidenberg. Bekijk hieronder het aanbod. Om u als ondernemer aan te sluiten bij één van onderstaande formules vraagt u via de pagina direct informatie aan. De franchiseformule zal binnen twee weken op uw aanvraag reageren.

Geertruidenberg behoort tot de regio Oosterhout NB. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Geertruidenberg getoond daarna de kansen regiobreed.

AMI Kappers in Geertruidenberg

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Geertruidenberg. AMI Kappers is een dienstverlening / kapper formule met momenteel 85 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Geertruidenberg

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Geertruidenberg. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info
KUBUS administratie- belastingadvies- en accountantskantoren_franchisenemers

KUBUS in Geertruidenberg

KUBUS is op zoek naar een ondernemer in Geertruidenberg. KUBUS is een dienstverlening / advies / accountancy & administratie formule met momenteel 105 vestigingen.

Meer info

Kwalitaria in Geertruidenberg

Kwalitaria is op zoek naar een ondernemer in Geertruidenberg. Kwalitaria is een horeca / fast food formule met momenteel 141 vestigingen.

Meer info

Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… in Geertruidenberg

Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… is op zoek naar een ondernemer in Geertruidenberg. Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… is een sanitair / non-food / doe-het-zelf klusmateriaal / wonen formule met momenteel 11 vestigingen.

Meer info
mitra vestiging

Mitra in Geertruidenberg

Mitra is op zoek naar een ondernemer in Geertruidenberg. Mitra is een food / slijterij formule met momenteel 115 vestigingen.

Meer info
plazafoodforall

Plaza Food For All in Geertruidenberg

Plaza Food For All is op zoek naar een ondernemer in Geertruidenberg. Plaza Food For All is een horeca / fast food formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info

CijferMeester in regio Oosterhout NB

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in de regio van Oosterhout NB. CijferMeester is een dienstverlening / accountancy & administratie formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info

Eijgen finance in regio Oosterhout NB

Eijgen finance is op zoek naar een ondernemer in de regio van Oosterhout NB. Eijgen finance is een dienstverlening / financiële dienstverlening / advies / accountancy & administratie formule met momenteel 14 vestigingen.

Meer info

Eten met gemak! in regio Oosterhout NB

Eten met gemak! is op zoek naar een ondernemer in de regio van Oosterhout NB. Eten met gemak! is een food / dienstverlening / overige particuliere dienstverlening / bezorgen & afhalen formule met momenteel 25 vestigingen.

Meer info

GroenRijk, weet wat er leeft in regio Oosterhout NB

GroenRijk, weet wat er leeft is op zoek naar een ondernemer in de regio van Oosterhout NB. GroenRijk, weet wat er leeft is een non-food / tuin dier & buiten formule met momenteel 31 vestigingen.

Meer info

Husse in regio Oosterhout NB

Husse is op zoek naar een ondernemer in de regio van Oosterhout NB. Husse is een non-food / dierbenodigdheden formule met momenteel 12 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR