mijn franchisekansen
53 resultaten in geleen
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Hieronder treft u alle franchise mogelijkheden aan voor Geleen. Klik op 'meer info' om te lezen over de betreffende mogelijkheid. Mocht u het interessant vinden om bij uw keuze meer informatie te krijgen, doe dan geheel vrijblijvend een informatie aanvraag. U ontvangt binnen twee weken een reactie van de franchiseformule.

Geleen behoort tot de regio Sittard-Geleen. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Geleen getoond daarna de kansen regiobreed.

24People in Geleen

24People is op zoek naar een ondernemer in Geleen. 24People is een dienstverlening / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

AMI Kappers in Geleen

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Geleen. AMI Kappers is een dienstverlening / kapper formule met momenteel 85 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Geleen

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Geleen. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info

Blz. in Geleen

Blz. is op zoek naar een ondernemer in Geleen. Blz. is een non-food / boeken & tijdschriften formule met momenteel 88 vestigingen.

Meer info

De Pizzabakkers in Geleen

De Pizzabakkers is op zoek naar een ondernemer in Geleen. De Pizzabakkers is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 15 vestigingen.

Meer info

Dutch Premium Grill in Geleen

Dutch Premium Grill is op zoek naar een ondernemer in Geleen. Dutch Premium Grill is een food / horeca / fast food / eetcafé & restaurant / bezorgen & afhalen formule met momenteel 3 vestigingen.

Meer info

ExcluFloorS in Geleen

ExcluFloorS is op zoek naar een ondernemer in Geleen. ExcluFloorS is een vloeren / wonen / wooninrichting & woondecoratie formule met momenteel 2 vestigingen.

Meer info
Expert

Expert in Geleen

Expert is op zoek naar een ondernemer in Geleen. Expert is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 140 vestigingen.

Meer info

fit20 in Geleen

fit20 is op zoek naar een ondernemer in Geleen. fit20 is een dienstverlening / fitness & bewegingstherapie formule met momenteel 120 vestigingen.

Meer info
grando-exterieur

Grando Keukens & Bad in Geleen

Grando Keukens & Bad is op zoek naar een ondernemer in Geleen. Grando Keukens & Bad is een sanitair / keukens & keukenrenovatie / wonen formule met momenteel 35 vestigingen.

Meer info

Hypotheek Info Punt in Geleen

Hypotheek Info Punt is op zoek naar een ondernemer in Geleen. Hypotheek Info Punt is een dienstverlening / financiële dienstverlening formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

JobManiac in Geleen

JobManiac is op zoek naar een ondernemer in Geleen. JobManiac is een dienstverlening / payroll / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 5 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR