mijn franchisekansen
38 resultaten in genemuiden
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Hieronder treft u alle franchise mogelijkheden aan voor Genemuiden. Klik op 'meer info' om te lezen over de betreffende mogelijkheid. Mocht u het interessant vinden om bij uw keuze meer informatie te krijgen, doe dan geheel vrijblijvend een informatie aanvraag. U ontvangt binnen twee weken een reactie van de franchiseformule.

Genemuiden behoort tot de regio Lelystad-Kampen. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Genemuiden getoond daarna de kansen regiobreed.

24People in Genemuiden

24People is op zoek naar een ondernemer in Genemuiden. 24People is een dienstverlening / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

AMI Kappers in Genemuiden

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Genemuiden. AMI Kappers is een dienstverlening / kapper formule met momenteel 85 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Genemuiden

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Genemuiden. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 104 vestigingen.

Meer info

Blz. in Genemuiden

Blz. is op zoek naar een ondernemer in Genemuiden. Blz. is een non-food / boeken & tijdschriften formule met momenteel 88 vestigingen.

Meer info

CijferMeester in Genemuiden

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in Genemuiden. CijferMeester is een dienstverlening / accountancy & administratie formule met momenteel 68 vestigingen.

Meer info

Domino's Pizza in Genemuiden

Domino's Pizza is op zoek naar een ondernemer in Genemuiden. Domino's Pizza is een horeca / fast food formule met momenteel 250 vestigingen.

Meer info
electronic partner

ElectronicPartner in Genemuiden

ElectronicPartner is op zoek naar een ondernemer in Genemuiden. ElectronicPartner is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 125 vestigingen.

Meer info

Koopplein.nl in Genemuiden

Koopplein.nl is op zoek naar een ondernemer in Genemuiden. Koopplein.nl is een dienstverlening / media / internet & ICT formule met momenteel 248 vestigingen.

Meer info
KUBUS administratie- belastingadvies- en accountantskantoren_franchisenemers

KUBUS in Genemuiden

KUBUS is op zoek naar een ondernemer in Genemuiden. KUBUS is een dienstverlening / advies / accountancy & administratie formule met momenteel 105 vestigingen.

Meer info

MEGA Tegels & Badkamers in Genemuiden

MEGA Tegels & Badkamers is op zoek naar een ondernemer in Genemuiden. MEGA Tegels & Badkamers is een sanitair / non-food / doe-het-zelf klusmateriaal / wonen formule met momenteel 11 vestigingen.

Meer info
mitra vestiging

Mitra in Genemuiden

Mitra is op zoek naar een ondernemer in Genemuiden. Mitra is een food / slijterij formule met momenteel 115 vestigingen.

Meer info

Optie1 in Genemuiden

Optie1 is op zoek naar een ondernemer in Genemuiden. Optie1 is een non-food / telecom formule met momenteel 65 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR