mijn franchisekansen
22 resultaten in gieten
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Er zijn momenteel 22 kansen voor u om een franchise vestiging te openen in Gieten. Bekijk hieronder het aanbod. Om u als ondernemer aan te sluiten bij één van onderstaande formules vraagt u via de pagina direct informatie aan. De franchiseformule zal binnen twee weken op uw aanvraag reageren.

Gieten behoort tot de regio Assen. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Gieten getoond daarna de kansen regiobreed.

AMI Kappers in Gieten

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Gieten. AMI Kappers is een dienstverlening / kapper formule met momenteel 84 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Gieten

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Gieten. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 104 vestigingen.

Meer info

CijferMeester in Gieten

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in Gieten. CijferMeester is een dienstverlening / accountancy & administratie formule met momenteel 68 vestigingen.

Meer info
KUBUS administratie- belastingadvies- en accountantskantoren_franchisenemers

KUBUS in Gieten

KUBUS is op zoek naar een ondernemer in Gieten. KUBUS is een dienstverlening / advies / accountancy & administratie formule met momenteel 105 vestigingen.

Meer info

Kwalitaria in Gieten

Kwalitaria is op zoek naar een ondernemer in Gieten. Kwalitaria is een horeca / fast food formule met momenteel 141 vestigingen.

Meer info

MEGA Tegels & Badkamers in Gieten

MEGA Tegels & Badkamers is op zoek naar een ondernemer in Gieten. MEGA Tegels & Badkamers is een sanitair / non-food / doe-het-zelf klusmateriaal / wonen formule met momenteel 11 vestigingen.

Meer info
mitra vestiging

Mitra in Gieten

Mitra is op zoek naar een ondernemer in Gieten. Mitra is een food / slijterij formule met momenteel 115 vestigingen.

Meer info
plazafoodforall

Plaza Food For All in Gieten

Plaza Food For All is op zoek naar een ondernemer in Gieten. Plaza Food For All is een horeca / fast food formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info

DATA-collectief in regio Assen

DATA-collectief is op zoek naar een ondernemer in de regio van Assen. DATA-collectief is een dienstverlening / zakelijke dienstverlening formule met momenteel 8 vestigingen.

Meer info

Eijgen finance in regio Assen

Eijgen finance is op zoek naar een ondernemer in de regio van Assen. Eijgen finance is een dienstverlening / financiële dienstverlening / advies / accountancy & administratie formule met momenteel 14 vestigingen.

Meer info

Expense Reduction Analysts in regio Assen

Expense Reduction Analysts is op zoek naar een ondernemer in de regio van Assen. Expense Reduction Analysts is een dienstverlening / zakelijke dienstverlening / advies formule met momenteel 23 vestigingen.

Meer info

GroenRijk, weet wat er leeft in regio Assen

GroenRijk, weet wat er leeft is op zoek naar een ondernemer in de regio van Assen. GroenRijk, weet wat er leeft is een non-food / tuin dier & buiten formule met momenteel 31 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR