mijn franchisekansen
23 resultaten in gorredijk
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Gorredijk heeft 23 kansen om uw eigen franchise vestiging te openen. Gorredijk is hiermee uitermate geschikt voor het starten van een onderneming. Bekijk hieronder het aanbod van franchiseformules waar u zich bij kan aansluiten. Bij een aanvraag zal u direct in contact worden gebracht met de formule.

Gorredijk behoort tot de regio Gorredijk-Heerenveen. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Gorredijk getoond daarna de kansen regiobreed.

AMI Kappers in Gorredijk

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Gorredijk. AMI Kappers is een dienstverlening / kapper formule met momenteel 84 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Gorredijk

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Gorredijk. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 104 vestigingen.

Meer info
KUBUS administratie- belastingadvies- en accountantskantoren_franchisenemers

KUBUS in Gorredijk

KUBUS is op zoek naar een ondernemer in Gorredijk. KUBUS is een dienstverlening / advies / accountancy & administratie formule met momenteel 105 vestigingen.

Meer info

Kwalitaria in Gorredijk

Kwalitaria is op zoek naar een ondernemer in Gorredijk. Kwalitaria is een horeca / fast food formule met momenteel 141 vestigingen.

Meer info

MEGA Tegels & Badkamers in Gorredijk

MEGA Tegels & Badkamers is op zoek naar een ondernemer in Gorredijk. MEGA Tegels & Badkamers is een sanitair / non-food / doe-het-zelf klusmateriaal / wonen formule met momenteel 11 vestigingen.

Meer info
mitra vestiging

Mitra in Gorredijk

Mitra is op zoek naar een ondernemer in Gorredijk. Mitra is een food / slijterij formule met momenteel 115 vestigingen.

Meer info
plazafoodforall

Plaza Food For All in Gorredijk

Plaza Food For All is op zoek naar een ondernemer in Gorredijk. Plaza Food For All is een horeca / fast food formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info

DATA-collectief in regio Gorredijk-Heerenveen

DATA-collectief is op zoek naar een ondernemer in de regio van Gorredijk-Heerenveen. DATA-collectief is een dienstverlening / zakelijke dienstverlening formule met momenteel 8 vestigingen.

Meer info

Eten met gemak! in regio Gorredijk-Heerenveen

Eten met gemak! is op zoek naar een ondernemer in de regio van Gorredijk-Heerenveen. Eten met gemak! is een food / dienstverlening / overige particuliere dienstverlening / bezorgen & afhalen formule met momenteel 20 vestigingen.

Meer info

Expense Reduction Analysts in regio Gorredijk-Heerenveen

Expense Reduction Analysts is op zoek naar een ondernemer in de regio van Gorredijk-Heerenveen. Expense Reduction Analysts is een dienstverlening / zakelijke dienstverlening / advies formule met momenteel 23 vestigingen.

Meer info

Fortune Coffee in regio Gorredijk-Heerenveen

Fortune Coffee is op zoek naar een ondernemer in de regio van Gorredijk-Heerenveen. Fortune Coffee is een food / consumptie- automaten en vending formule met momenteel 29 vestigingen.

Meer info

GroenRijk, weet wat er leeft in regio Gorredijk-Heerenveen

GroenRijk, weet wat er leeft is op zoek naar een ondernemer in de regio van Gorredijk-Heerenveen. GroenRijk, weet wat er leeft is een non-food / tuin dier & buiten formule met momenteel 31 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR