mijn franchisekansen
40 resultaten in groesbeek
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Groesbeek heeft 40 kansen om uw eigen franchise vestiging te openen. Groesbeek is hiermee uitermate geschikt voor het starten van een onderneming. Bekijk hieronder het aanbod van franchiseformules waar u zich bij kan aansluiten. Bij een aanvraag zal u direct in contact worden gebracht met de formule.

Groesbeek behoort tot de regio Nijmegen. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Groesbeek getoond daarna de kansen regiobreed.

24People in Groesbeek

24People is op zoek naar een ondernemer in Groesbeek. 24People is een dienstverlening / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 21 vestigingen.

Meer info

AMI Kappers in Groesbeek

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Groesbeek. AMI Kappers is een dienstverlening / kapper formule met momenteel 84 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Groesbeek

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Groesbeek. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 104 vestigingen.

Meer info

Blz. in Groesbeek

Blz. is op zoek naar een ondernemer in Groesbeek. Blz. is een non-food / boeken & tijdschriften formule met momenteel 88 vestigingen.

Meer info

CijferMeester in Groesbeek

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in Groesbeek. CijferMeester is een dienstverlening / accountancy & administratie formule met momenteel 68 vestigingen.

Meer info

Domino's Pizza in Groesbeek

Domino's Pizza is op zoek naar een ondernemer in Groesbeek. Domino's Pizza is een horeca / fast food formule met momenteel 250 vestigingen.

Meer info

Hypotheek Info Punt in Groesbeek

Hypotheek Info Punt is op zoek naar een ondernemer in Groesbeek. Hypotheek Info Punt is een dienstverlening / financiële dienstverlening formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

Koopplein.nl in Groesbeek

Koopplein.nl is op zoek naar een ondernemer in Groesbeek. Koopplein.nl is een dienstverlening / media / internet & ICT formule met momenteel 248 vestigingen.

Meer info
KUBUS administratie- belastingadvies- en accountantskantoren_franchisenemers

KUBUS in Groesbeek

KUBUS is op zoek naar een ondernemer in Groesbeek. KUBUS is een dienstverlening / advies / accountancy & administratie formule met momenteel 105 vestigingen.

Meer info

Kwalitaria in Groesbeek

Kwalitaria is op zoek naar een ondernemer in Groesbeek. Kwalitaria is een horeca / fast food formule met momenteel 141 vestigingen.

Meer info

MEGA Tegels & Badkamers in Groesbeek

MEGA Tegels & Badkamers is op zoek naar een ondernemer in Groesbeek. MEGA Tegels & Badkamers is een sanitair / non-food / doe-het-zelf klusmateriaal / wonen formule met momenteel 11 vestigingen.

Meer info
mitra vestiging

Mitra in Groesbeek

Mitra is op zoek naar een ondernemer in Groesbeek. Mitra is een food / slijterij formule met momenteel 115 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR