mijn franchisekansen
69 resultaten in groningen
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Ondernemen in Groningen? Hieronder worden alle franchisekansen getoond voor Groningen. Gebruik de filters aan de linkerkant om de resultaten te verfijnen. Hieronder worden eerst de franchisekansen in Groningen getoond, daarna de kansen regiobreed. Heeft u gevonden wat u zocht? Vraag dan geheel vrijblijvend informatie aan. De franchiseformule zal binnen twee weken op uw aanvraag reageren.

Groningen behoort tot de regio Groningen. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Groningen getoond daarna de kansen regiobreed.

24People in Groningen

24People is op zoek naar een ondernemer in Groningen. 24People is een dienstverlening / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

Anne&Max in Groningen

Anne&Max is op zoek naar een ondernemer in Groningen. Anne&Max is een lunchroom / horeca formule met momenteel 21 vestigingen.

Meer info

backWERK in Groningen

backWERK is op zoek naar een ondernemer in Groningen. backWERK is een lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 25 vestigingen.

Meer info

Bagels & Beans in Groningen

Bagels & Beans is op zoek naar een ondernemer in Groningen. Bagels & Beans is een lunchroom / horeca formule met momenteel 76 vestigingen.

Meer info

Blz. in Groningen

Blz. is op zoek naar een ondernemer in Groningen. Blz. is een non-food / boeken & tijdschriften formule met momenteel 88 vestigingen.

Meer info

Bobby&Fritz in Groningen

Bobby&Fritz is op zoek naar een ondernemer in Groningen. Bobby&Fritz is een ijssalon / horeca / fast food formule met momenteel 1 vestiging.

Meer info

BRAM'S Gourmet Frites in Groningen

BRAM'S Gourmet Frites is op zoek naar een ondernemer in Groningen. BRAM'S Gourmet Frites is een horeca / fast food formule met momenteel 45 vestigingen.

Meer info

BurgerBusiness in Groningen

BurgerBusiness is op zoek naar een ondernemer in Groningen. BurgerBusiness is een food / horeca / fast food / bezorgen & afhalen formule met momenteel 3 vestigingen.

Meer info

Chocolate Company in Groningen

Chocolate Company is op zoek naar een ondernemer in Groningen. Chocolate Company is een koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 22 vestigingen.

Meer info

Coffee Fellows in Groningen

Coffee Fellows is op zoek naar een ondernemer in Groningen. Coffee Fellows is een food / lunchroom / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

De Beren bezorgrestaurants in Groningen

De Beren bezorgrestaurants is op zoek naar een ondernemer in Groningen. De Beren bezorgrestaurants is een horeca / fast food formule met momenteel 20 vestigingen.

Meer info

De Pizzabakkers in Groningen

De Pizzabakkers is op zoek naar een ondernemer in Groningen. De Pizzabakkers is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR