mijn franchisekansen
7 resultaten in grouw
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Grouw heeft 7 kansen om uw eigen franchise vestiging te openen. Grouw is hiermee uitermate geschikt voor het starten van een onderneming. Bekijk hieronder het aanbod van franchiseformules waar u zich bij kan aansluiten. Bij een aanvraag zal u direct in contact worden gebracht met de formule.

Grouw behoort tot de regio Grouw. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Grouw getoond daarna de kansen regiobreed.

AMI Kappers in Grouw

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Grouw. AMI Kappers is een dienstverlening / kapper formule met momenteel 110 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Grouw

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Grouw. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info
KUBUS administratie- belastingadvies- en accountantskantoren_franchisenemers

KUBUS in Grouw

KUBUS is op zoek naar een ondernemer in Grouw. KUBUS is een dienstverlening / advies / accountancy & administratie formule met momenteel 105 vestigingen.

Meer info

Kwalitaria in Grouw

Kwalitaria is op zoek naar een ondernemer in Grouw. Kwalitaria is een horeca / fast food formule met momenteel 141 vestigingen.

Meer info

Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… in Grouw

Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… is op zoek naar een ondernemer in Grouw. Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… is een sanitair / non-food / doe-het-zelf klusmateriaal / wonen formule met momenteel 11 vestigingen.

Meer info
mitra vestiging

Mitra in Grouw

Mitra is op zoek naar een ondernemer in Grouw. Mitra is een food / slijterij formule met momenteel 115 vestigingen.

Meer info
plazafoodforall

Plaza Food For All in Grouw

Plaza Food For All is op zoek naar een ondernemer in Grouw. Plaza Food For All is een horeca / fast food formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR