mijn franchisekansen
51 resultaten in haarlem
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Haarlem heeft 51 kansen om uw eigen franchise vestiging te openen. Haarlem is hiermee uitermate geschikt voor het starten van een onderneming. Bekijk hieronder het aanbod van franchiseformules waar u zich bij kan aansluiten. Bij een aanvraag zal u direct in contact worden gebracht met de formule.

Haarlem behoort tot de regio Haarlem. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Haarlem getoond daarna de kansen regiobreed.

24People in Haarlem

24People is op zoek naar een ondernemer in Haarlem. 24People is een dienstverlening / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

AMI Kappers in Haarlem

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Haarlem. AMI Kappers is een dienstverlening / kapper formule met momenteel 110 vestigingen.

Meer info

backWERK in Haarlem

backWERK is op zoek naar een ondernemer in Haarlem. backWERK is een lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 25 vestigingen.

Meer info

Bakker Bart in Haarlem

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Haarlem. Bakker Bart is een food / lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 170 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Haarlem

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Haarlem. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info

Blz. in Haarlem

Blz. is op zoek naar een ondernemer in Haarlem. Blz. is een non-food / boeken & tijdschriften formule met momenteel 88 vestigingen.

Meer info

BRAM'S Gourmet Frites in Haarlem

BRAM'S Gourmet Frites is op zoek naar een ondernemer in Haarlem. BRAM'S Gourmet Frites is een horeca / fast food formule met momenteel 45 vestigingen.

Meer info

Coffee Fellows in Haarlem

Coffee Fellows is op zoek naar een ondernemer in Haarlem. Coffee Fellows is een food / lunchroom / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

De Pizzabakkers in Haarlem

De Pizzabakkers is op zoek naar een ondernemer in Haarlem. De Pizzabakkers is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 15 vestigingen.

Meer info

Dutch Premium Grill in Haarlem

Dutch Premium Grill is op zoek naar een ondernemer in Haarlem. Dutch Premium Grill is een food / horeca / fast food / eetcafé & restaurant / bezorgen & afhalen formule met momenteel 3 vestigingen.

Meer info

Ekoplaza in Haarlem

Ekoplaza is op zoek naar een ondernemer in Haarlem. Ekoplaza is een food / supermarkt formule met momenteel 112 vestigingen.

Meer info

ExcluFloorS in Haarlem

ExcluFloorS is op zoek naar een ondernemer in Haarlem. ExcluFloorS is een vloeren / wonen / wooninrichting & woondecoratie formule met momenteel 2 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR