mijn franchisekansen
36 resultaten in halsteren
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Wilt u ondernemen in Halsteren? Bekijk hier alle de franchise mogelijkheden in Halsteren. Klik op 'meer info' om te lezen over de betreffende mogelijkheid. Mocht u het interessant vinden om bij uw keuze meer informatie te krijgen, doe dan geheel vrijblijvend een informatie aanvraag. U ontvangt binnen twee weken een reactie van de franchiseformule.

Halsteren behoort tot de regio Bergen op Zoom. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Halsteren getoond daarna de kansen regiobreed.

24People in Halsteren

24People is op zoek naar een ondernemer in Halsteren. 24People is een dienstverlening / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

AMI Kappers in Halsteren

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Halsteren. AMI Kappers is een dienstverlening / kapper formule met momenteel 85 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Halsteren

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Halsteren. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 104 vestigingen.

Meer info

CijferMeester in Halsteren

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in Halsteren. CijferMeester is een dienstverlening / accountancy & administratie formule met momenteel 68 vestigingen.

Meer info

Domino's Pizza in Halsteren

Domino's Pizza is op zoek naar een ondernemer in Halsteren. Domino's Pizza is een horeca / fast food formule met momenteel 250 vestigingen.

Meer info
electronic partner

ElectronicPartner in Halsteren

ElectronicPartner is op zoek naar een ondernemer in Halsteren. ElectronicPartner is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 125 vestigingen.

Meer info

Hypotheek Info Punt in Halsteren

Hypotheek Info Punt is op zoek naar een ondernemer in Halsteren. Hypotheek Info Punt is een dienstverlening / financiële dienstverlening formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

Koopplein.nl in Halsteren

Koopplein.nl is op zoek naar een ondernemer in Halsteren. Koopplein.nl is een dienstverlening / media / internet & ICT formule met momenteel 248 vestigingen.

Meer info
KUBUS administratie- belastingadvies- en accountantskantoren_franchisenemers

KUBUS in Halsteren

KUBUS is op zoek naar een ondernemer in Halsteren. KUBUS is een dienstverlening / advies / accountancy & administratie formule met momenteel 105 vestigingen.

Meer info

Kwalitaria in Halsteren

Kwalitaria is op zoek naar een ondernemer in Halsteren. Kwalitaria is een horeca / fast food formule met momenteel 141 vestigingen.

Meer info

MEGA Tegels & Badkamers in Halsteren

MEGA Tegels & Badkamers is op zoek naar een ondernemer in Halsteren. MEGA Tegels & Badkamers is een sanitair / non-food / doe-het-zelf klusmateriaal / wonen formule met momenteel 11 vestigingen.

Meer info
mitra vestiging

Mitra in Halsteren

Mitra is op zoek naar een ondernemer in Halsteren. Mitra is een food / slijterij formule met momenteel 115 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR