mijn franchisekansen
24 resultaten in harlingen
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Er zijn momenteel 24 kansen voor u om een franchise vestiging te openen in Harlingen. Bekijk hieronder het aanbod. Om u als ondernemer aan te sluiten bij één van onderstaande formules vraagt u via de pagina direct informatie aan. De franchiseformule zal binnen twee weken op uw aanvraag reageren.

Harlingen behoort tot de regio Franeker. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Harlingen getoond daarna de kansen regiobreed.

24People in Harlingen

24People is op zoek naar een ondernemer in Harlingen. 24People is een dienstverlening / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

AMI Kappers in Harlingen

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Harlingen. AMI Kappers is een dienstverlening / kapper formule met momenteel 85 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Harlingen

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Harlingen. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info

Blz. in Harlingen

Blz. is op zoek naar een ondernemer in Harlingen. Blz. is een non-food / boeken & tijdschriften formule met momenteel 88 vestigingen.

Meer info

Hypotheek Info Punt in Harlingen

Hypotheek Info Punt is op zoek naar een ondernemer in Harlingen. Hypotheek Info Punt is een dienstverlening / financiële dienstverlening formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

Koopplein.nl in Harlingen

Koopplein.nl is op zoek naar een ondernemer in Harlingen. Koopplein.nl is een dienstverlening / media / internet & ICT formule met momenteel 248 vestigingen.

Meer info
KUBUS administratie- belastingadvies- en accountantskantoren_franchisenemers

KUBUS in Harlingen

KUBUS is op zoek naar een ondernemer in Harlingen. KUBUS is een dienstverlening / advies / accountancy & administratie formule met momenteel 105 vestigingen.

Meer info

Kwalitaria in Harlingen

Kwalitaria is op zoek naar een ondernemer in Harlingen. Kwalitaria is een horeca / fast food formule met momenteel 141 vestigingen.

Meer info

Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… in Harlingen

Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… is op zoek naar een ondernemer in Harlingen. Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… is een sanitair / non-food / doe-het-zelf klusmateriaal / wonen formule met momenteel 11 vestigingen.

Meer info

Optie1 in Harlingen

Optie1 is op zoek naar een ondernemer in Harlingen. Optie1 is een non-food / telecom formule met momenteel 65 vestigingen.

Meer info
plazafoodforall

Plaza Food For All in Harlingen

Plaza Food For All is op zoek naar een ondernemer in Harlingen. Plaza Food For All is een horeca / fast food formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info
PostMasters

PostMasters in Harlingen

PostMasters is op zoek naar een ondernemer in Harlingen. PostMasters is een dienstverlening / zakelijke dienstverlening / koerier & verzendservice formule met momenteel 12 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR