mijn franchisekansen
50 resultaten in hasselt
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Er zijn momenteel 50 kansen voor u om een franchise vestiging te openen in Hasselt. Bekijk hieronder het aanbod. Om u als ondernemer aan te sluiten bij één van onderstaande formules vraagt u via de pagina direct informatie aan. De franchiseformule zal binnen twee weken op uw aanvraag reageren.

Hasselt behoort tot de regio Zwolle-Nunspeet. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Hasselt getoond daarna de kansen regiobreed.

AMI Kappers in Hasselt

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Hasselt. AMI Kappers is een dienstverlening / kapper formule met momenteel 85 vestigingen.

Meer info
KUBUS administratie- belastingadvies- en accountantskantoren_franchisenemers

KUBUS in Hasselt

KUBUS is op zoek naar een ondernemer in Hasselt. KUBUS is een dienstverlening / advies / accountancy & administratie formule met momenteel 105 vestigingen.

Meer info

Kwalitaria in Hasselt

Kwalitaria is op zoek naar een ondernemer in Hasselt. Kwalitaria is een horeca / fast food formule met momenteel 141 vestigingen.

Meer info

Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… in Hasselt

Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… is op zoek naar een ondernemer in Hasselt. Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… is een sanitair / non-food / doe-het-zelf klusmateriaal / wonen formule met momenteel 11 vestigingen.

Meer info
mitra vestiging

Mitra in Hasselt

Mitra is op zoek naar een ondernemer in Hasselt. Mitra is een food / slijterij formule met momenteel 115 vestigingen.

Meer info
plazafoodforall

Plaza Food For All in Hasselt

Plaza Food For All is op zoek naar een ondernemer in Hasselt. Plaza Food For All is een horeca / fast food formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info

The Read Shop Express in Hasselt

The Read Shop Express is op zoek naar een ondernemer in Hasselt. The Read Shop Express is een non-food / tabak & gemak / boeken & tijdschriften formule met momenteel 159 vestigingen.

Meer info

Campermakelaar.nl in regio Zwolle-Nunspeet

Campermakelaar.nl is op zoek naar een ondernemer in de regio van Zwolle-Nunspeet. Campermakelaar.nl is een dienstverlening / automotive formule met momenteel 9 vestigingen.

Meer info

CijferMeester in regio Zwolle-Nunspeet

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in de regio van Zwolle-Nunspeet. CijferMeester is een dienstverlening / accountancy & administratie formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info

DATA-collectief in regio Zwolle-Nunspeet

DATA-collectief is op zoek naar een ondernemer in de regio van Zwolle-Nunspeet. DATA-collectief is een dienstverlening / zakelijke dienstverlening formule met momenteel 8 vestigingen.

Meer info
eismann_ondernemersinkomen_franchisenemer

eismann in regio Zwolle-Nunspeet

eismann is op zoek naar een ondernemer in de regio van Zwolle-Nunspeet. eismann is een food / diepvriesproducten formule met momenteel 32 vestigingen.

Meer info

Eten met gemak! in regio Zwolle-Nunspeet

Eten met gemak! is op zoek naar een ondernemer in de regio van Zwolle-Nunspeet. Eten met gemak! is een food / dienstverlening / overige particuliere dienstverlening / bezorgen & afhalen formule met momenteel 25 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR