mijn franchisekansen
41 resultaten in heerenveen
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Heerenveen heeft 41 kansen om uw eigen franchise vestiging te openen. Heerenveen is hiermee uitermate geschikt voor het starten van een onderneming. Bekijk hieronder het aanbod van franchiseformules waar u zich bij kan aansluiten. Bij een aanvraag zal u direct in contact worden gebracht met de formule.

Heerenveen behoort tot de regio Gorredijk-Heerenveen. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Heerenveen getoond daarna de kansen regiobreed.

24People in Heerenveen

24People is op zoek naar een ondernemer in Heerenveen. 24People is een dienstverlening / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

AMI Kappers in Heerenveen

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Heerenveen. AMI Kappers is een dienstverlening / kapper formule met momenteel 85 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Heerenveen

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Heerenveen. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info

Blz. in Heerenveen

Blz. is op zoek naar een ondernemer in Heerenveen. Blz. is een non-food / boeken & tijdschriften formule met momenteel 88 vestigingen.

Meer info

De Pizzabakkers in Heerenveen

De Pizzabakkers is op zoek naar een ondernemer in Heerenveen. De Pizzabakkers is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 15 vestigingen.

Meer info

Dutch Premium Grill in Heerenveen

Dutch Premium Grill is op zoek naar een ondernemer in Heerenveen. Dutch Premium Grill is een food / horeca / fast food / eetcafé & restaurant / bezorgen & afhalen formule met momenteel 3 vestigingen.

Meer info
electronic partner

ElectronicPartner in Heerenveen

ElectronicPartner is op zoek naar een ondernemer in Heerenveen. ElectronicPartner is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 125 vestigingen.

Meer info

ExcluFloorS in Heerenveen

ExcluFloorS is op zoek naar een ondernemer in Heerenveen. ExcluFloorS is een vloeren / wonen / wooninrichting & woondecoratie formule met momenteel 2 vestigingen.

Meer info

Hypotheek Info Punt in Heerenveen

Hypotheek Info Punt is op zoek naar een ondernemer in Heerenveen. Hypotheek Info Punt is een dienstverlening / financiële dienstverlening formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

JobManiac in Heerenveen

JobManiac is op zoek naar een ondernemer in Heerenveen. JobManiac is een dienstverlening / payroll / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 5 vestigingen.

Meer info

Koopplein.nl in Heerenveen

Koopplein.nl is op zoek naar een ondernemer in Heerenveen. Koopplein.nl is een dienstverlening / media / internet & ICT formule met momenteel 248 vestigingen.

Meer info
KUBUS administratie- belastingadvies- en accountantskantoren_franchisenemers

KUBUS in Heerenveen

KUBUS is op zoek naar een ondernemer in Heerenveen. KUBUS is een dienstverlening / advies / accountancy & administratie formule met momenteel 105 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR