mijn franchisekansen
66 resultaten in heerlen
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Ondernemen in Heerlen? Hieronder worden alle franchisekansen getoond voor Heerlen. Gebruik de filters aan de linkerkant om de resultaten te verfijnen. Hieronder worden eerst de franchisekansen in Heerlen getoond, daarna de kansen regiobreed. Heeft u gevonden wat u zocht? Vraag dan geheel vrijblijvend informatie aan. De franchiseformule zal binnen twee weken op uw aanvraag reageren.

Heerlen behoort tot de regio Heerlen-Kerkrade. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Heerlen getoond daarna de kansen regiobreed.

24People in Heerlen

24People is op zoek naar een ondernemer in Heerlen. 24People is een dienstverlening / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 21 vestigingen.

Meer info

AMI Kappers in Heerlen

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Heerlen. AMI Kappers is een dienstverlening / kapper formule met momenteel 84 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Heerlen

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Heerlen. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 104 vestigingen.

Meer info

Blz. in Heerlen

Blz. is op zoek naar een ondernemer in Heerlen. Blz. is een non-food / boeken & tijdschriften formule met momenteel 88 vestigingen.

Meer info

BRAM'S Gourmet Frites in Heerlen

BRAM'S Gourmet Frites is op zoek naar een ondernemer in Heerlen. BRAM'S Gourmet Frites is een horeca / fast food formule met momenteel 39 vestigingen.

Meer info

CijferMeester in Heerlen

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in Heerlen. CijferMeester is een dienstverlening / accountancy & administratie formule met momenteel 68 vestigingen.

Meer info

De Beren bezorgrestaurants in Heerlen

De Beren bezorgrestaurants is op zoek naar een ondernemer in Heerlen. De Beren bezorgrestaurants is een horeca / fast food formule met momenteel 19 vestigingen.

Meer info

De Beren restaurants in Heerlen

De Beren restaurants is op zoek naar een ondernemer in Heerlen. De Beren restaurants is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 37 vestigingen.

Meer info

DoctorPhone in Heerlen

DoctorPhone is op zoek naar een ondernemer in Heerlen. DoctorPhone is een non-food / telecom formule met momenteel 5 vestigingen.

Meer info

Dutch Premium Grill in Heerlen

Dutch Premium Grill is op zoek naar een ondernemer in Heerlen. Dutch Premium Grill is een food / horeca / fast food / eetcafé & restaurant / bezorgen & afhalen formule met momenteel 2 vestigingen.

Meer info

ExcluFloorS in Heerlen

ExcluFloorS is op zoek naar een ondernemer in Heerlen. ExcluFloorS is een vloeren / wonen / wooninrichting & woondecoratie formule met momenteel 2 vestigingen.

Meer info
Expert

Expert in Heerlen

Expert is op zoek naar een ondernemer in Heerlen. Expert is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 140 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR