mijn franchisekansen
30 resultaten in heeze
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Heeze heeft 30 kansen om uw eigen franchise vestiging te openen. Heeze is hiermee uitermate geschikt voor het starten van een onderneming. Bekijk hieronder het aanbod van franchiseformules waar u zich bij kan aansluiten. Bij een aanvraag zal u direct in contact worden gebracht met de formule.

Heeze behoort tot de regio Veldhoven-Valkenswaard. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Heeze getoond daarna de kansen regiobreed.

AMI Kappers in Heeze

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Heeze. AMI Kappers is een dienstverlening / kapper formule met momenteel 85 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Heeze

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Heeze. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 104 vestigingen.

Meer info

CijferMeester in Heeze

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in Heeze. CijferMeester is een dienstverlening / accountancy & administratie formule met momenteel 68 vestigingen.

Meer info
KUBUS administratie- belastingadvies- en accountantskantoren_franchisenemers

KUBUS in Heeze

KUBUS is op zoek naar een ondernemer in Heeze. KUBUS is een dienstverlening / advies / accountancy & administratie formule met momenteel 105 vestigingen.

Meer info

Kwalitaria in Heeze

Kwalitaria is op zoek naar een ondernemer in Heeze. Kwalitaria is een horeca / fast food formule met momenteel 141 vestigingen.

Meer info

MEGA Tegels & Badkamers in Heeze

MEGA Tegels & Badkamers is op zoek naar een ondernemer in Heeze. MEGA Tegels & Badkamers is een sanitair / non-food / doe-het-zelf klusmateriaal / wonen formule met momenteel 11 vestigingen.

Meer info
mitra vestiging

Mitra in Heeze

Mitra is op zoek naar een ondernemer in Heeze. Mitra is een food / slijterij formule met momenteel 115 vestigingen.

Meer info
plazafoodforall

Plaza Food For All in Heeze

Plaza Food For All is op zoek naar een ondernemer in Heeze. Plaza Food For All is een horeca / fast food formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info

DATA-collectief in regio Veldhoven-Valkenswaard

DATA-collectief is op zoek naar een ondernemer in de regio van Veldhoven-Valkenswaard. DATA-collectief is een dienstverlening / zakelijke dienstverlening formule met momenteel 8 vestigingen.

Meer info

Eijgen finance in regio Veldhoven-Valkenswaard

Eijgen finance is op zoek naar een ondernemer in de regio van Veldhoven-Valkenswaard. Eijgen finance is een dienstverlening / financiële dienstverlening / advies / accountancy & administratie formule met momenteel 14 vestigingen.

Meer info
eismann_ondernemersinkomen_franchisenemer

eismann in regio Veldhoven-Valkenswaard

eismann is op zoek naar een ondernemer in de regio van Veldhoven-Valkenswaard. eismann is een food / diepvriesproducten formule met momenteel 40 vestigingen.

Meer info

Eten met gemak! in regio Veldhoven-Valkenswaard

Eten met gemak! is op zoek naar een ondernemer in de regio van Veldhoven-Valkenswaard. Eten met gemak! is een food / dienstverlening / overige particuliere dienstverlening / bezorgen & afhalen formule met momenteel 24 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR