mijn franchisekansen
231 resultaten in heikant
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Wilt u ondernemen in Heikant? Bekijk hier alle de franchise mogelijkheden in Heikant. Klik op 'meer info' om te lezen over de betreffende mogelijkheid. Mocht u het interessant vinden om bij uw keuze meer informatie te krijgen, doe dan geheel vrijblijvend een informatie aanvraag. U ontvangt binnen twee weken een reactie van de franchiseformule.

Heikant behoort tot de regio Nijmegen. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Heikant getoond daarna de kansen regiobreed.

AMI Kappers in Heikant

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Heikant. AMI Kappers is een dienstverlening / kapper formule met momenteel 85 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Heikant

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Heikant. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 104 vestigingen.

Meer info

CijferMeester in Heikant

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in Heikant. CijferMeester is een dienstverlening / accountancy & administratie formule met momenteel 68 vestigingen.

Meer info
KUBUS administratie- belastingadvies- en accountantskantoren_franchisenemers

KUBUS in Heikant

KUBUS is op zoek naar een ondernemer in Heikant. KUBUS is een dienstverlening / advies / accountancy & administratie formule met momenteel 105 vestigingen.

Meer info

Kwalitaria in Heikant

Kwalitaria is op zoek naar een ondernemer in Heikant. Kwalitaria is een horeca / fast food formule met momenteel 141 vestigingen.

Meer info

MEGA Tegels & Badkamers in Heikant

MEGA Tegels & Badkamers is op zoek naar een ondernemer in Heikant. MEGA Tegels & Badkamers is een sanitair / non-food / doe-het-zelf klusmateriaal / wonen formule met momenteel 11 vestigingen.

Meer info
mitra vestiging

Mitra in Heikant

Mitra is op zoek naar een ondernemer in Heikant. Mitra is een food / slijterij formule met momenteel 115 vestigingen.

Meer info
plazafoodforall

Plaza Food For All in Heikant

Plaza Food For All is op zoek naar een ondernemer in Heikant. Plaza Food For All is een horeca / fast food formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info

DATA-collectief in regio Zeeuws Vlaanderen

DATA-collectief is op zoek naar een ondernemer in de regio van Zeeuws Vlaanderen. DATA-collectief is een dienstverlening / zakelijke dienstverlening formule met momenteel 8 vestigingen.

Meer info

Eijgen finance in regio Zeeuws Vlaanderen

Eijgen finance is op zoek naar een ondernemer in de regio van Zeeuws Vlaanderen. Eijgen finance is een dienstverlening / financiële dienstverlening / advies / accountancy & administratie formule met momenteel 14 vestigingen.

Meer info

Eten met gemak! in regio Zeeuws Vlaanderen

Eten met gemak! is op zoek naar een ondernemer in de regio van Zeeuws Vlaanderen. Eten met gemak! is een food / dienstverlening / overige particuliere dienstverlening / bezorgen & afhalen formule met momenteel 20 vestigingen.

Meer info

Expense Reduction Analysts in regio Zeeuws Vlaanderen

Expense Reduction Analysts is op zoek naar een ondernemer in de regio van Zeeuws Vlaanderen. Expense Reduction Analysts is een dienstverlening / zakelijke dienstverlening / advies formule met momenteel 23 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR