mijn franchisekansen
70 resultaten in hengelo
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Hengelo heeft 70 kansen om uw eigen franchise vestiging te openen. Hengelo is hiermee uitermate geschikt voor het starten van een onderneming. Bekijk hieronder het aanbod van franchiseformules waar u zich bij kan aansluiten. Bij een aanvraag zal u direct in contact worden gebracht met de formule.

Hengelo behoort tot de regio Enschede-Hengelo. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Hengelo getoond daarna de kansen regiobreed.

24People in Hengelo

24People is op zoek naar een ondernemer in Hengelo. 24People is een dienstverlening / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 21 vestigingen.

Meer info

Bagels & Beans in Hengelo

Bagels & Beans is op zoek naar een ondernemer in Hengelo. Bagels & Beans is een lunchroom / horeca formule met momenteel 74 vestigingen.

Meer info

Blz. in Hengelo

Blz. is op zoek naar een ondernemer in Hengelo. Blz. is een non-food / boeken & tijdschriften formule met momenteel 88 vestigingen.

Meer info

BRAM'S Gourmet Frites in Hengelo

BRAM'S Gourmet Frites is op zoek naar een ondernemer in Hengelo. BRAM'S Gourmet Frites is een horeca / fast food formule met momenteel 39 vestigingen.

Meer info

CijferMeester in Hengelo

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in Hengelo. CijferMeester is een dienstverlening / accountancy & administratie formule met momenteel 68 vestigingen.

Meer info

De Beren bezorgrestaurants in Hengelo

De Beren bezorgrestaurants is op zoek naar een ondernemer in Hengelo. De Beren bezorgrestaurants is een horeca / fast food formule met momenteel 19 vestigingen.

Meer info

De Beren restaurants in Hengelo

De Beren restaurants is op zoek naar een ondernemer in Hengelo. De Beren restaurants is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 37 vestigingen.

Meer info

DoctorPhone in Hengelo

DoctorPhone is op zoek naar een ondernemer in Hengelo. DoctorPhone is een non-food / telecom formule met momenteel 5 vestigingen.

Meer info

Dutch Premium Grill in Hengelo

Dutch Premium Grill is op zoek naar een ondernemer in Hengelo. Dutch Premium Grill is een food / horeca / fast food / eetcafé & restaurant / bezorgen & afhalen formule met momenteel 2 vestigingen.

Meer info
electronic partner

ElectronicPartner in Hengelo

ElectronicPartner is op zoek naar een ondernemer in Hengelo. ElectronicPartner is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 125 vestigingen.

Meer info

ExcluFloorS in Hengelo

ExcluFloorS is op zoek naar een ondernemer in Hengelo. ExcluFloorS is een vloeren / wonen / wooninrichting & woondecoratie formule met momenteel 2 vestigingen.

Meer info

HouseHunting Makelaardij in Hengelo

HouseHunting Makelaardij is op zoek naar een ondernemer in Hengelo. HouseHunting Makelaardij is een dienstverlening / makelaardij formule met momenteel 20 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR