mijn franchisekansen
33 resultaten in hoensbroek
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Ondernemen in Hoensbroek? Hieronder worden alle franchisekansen getoond voor Hoensbroek. Gebruik de filters aan de linkerkant om de resultaten te verfijnen. Hieronder worden eerst de franchisekansen in Hoensbroek getoond, daarna de kansen regiobreed. Heeft u gevonden wat u zocht? Vraag dan geheel vrijblijvend informatie aan. De franchiseformule zal binnen twee weken op uw aanvraag reageren.

Hoensbroek behoort tot de regio Heerlen-Kerkrade. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Hoensbroek getoond daarna de kansen regiobreed.

24People in Hoensbroek

24People is op zoek naar een ondernemer in Hoensbroek. 24People is een dienstverlening / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

AMI Kappers in Hoensbroek

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Hoensbroek. AMI Kappers is een dienstverlening / kapper formule met momenteel 110 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Hoensbroek

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Hoensbroek. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info

Blz. in Hoensbroek

Blz. is op zoek naar een ondernemer in Hoensbroek. Blz. is een non-food / boeken & tijdschriften formule met momenteel 88 vestigingen.

Meer info
electronic partner

ElectronicPartner in Hoensbroek

ElectronicPartner is op zoek naar een ondernemer in Hoensbroek. ElectronicPartner is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 125 vestigingen.

Meer info

Hypotheek Info Punt in Hoensbroek

Hypotheek Info Punt is op zoek naar een ondernemer in Hoensbroek. Hypotheek Info Punt is een dienstverlening / financiële dienstverlening formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

Kwalitaria in Hoensbroek

Kwalitaria is op zoek naar een ondernemer in Hoensbroek. Kwalitaria is een horeca / fast food formule met momenteel 141 vestigingen.

Meer info

Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… in Hoensbroek

Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… is op zoek naar een ondernemer in Hoensbroek. Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… is een sanitair / non-food / doe-het-zelf klusmateriaal / wonen formule met momenteel 11 vestigingen.

Meer info
mitra vestiging

Mitra in Hoensbroek

Mitra is op zoek naar een ondernemer in Hoensbroek. Mitra is een food / slijterij formule met momenteel 115 vestigingen.

Meer info

Optie1 in Hoensbroek

Optie1 is op zoek naar een ondernemer in Hoensbroek. Optie1 is een non-food / telecom formule met momenteel 65 vestigingen.

Meer info
plazafoodforall

Plaza Food For All in Hoensbroek

Plaza Food For All is op zoek naar een ondernemer in Hoensbroek. Plaza Food For All is een horeca / fast food formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info
PostMasters

PostMasters in Hoensbroek

PostMasters is op zoek naar een ondernemer in Hoensbroek. PostMasters is een dienstverlening / zakelijke dienstverlening / koerier & verzendservice formule met momenteel 12 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR